Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Zagraj W Microvolts!

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

microvolts-logo.jpg

Coś o MicroVolts

MicroVolts to dynamiczna gra akcji autorstwa studia SK-imedia, będąca połączeniem stylistyki serii Toy Story z mechanizmem rozgrywki typowym dla gier z gatunku TPP. Akcja przenosi nas do świata rywalizujących ze sobą drużyn zabawek, które toczą walkę o dominację.

Rozgrywkę w MicroVolts (znanej wcześniej pod tytułem H.A.V.E Online) rozpoczynamy od stworzenia bohatera w oparciu o jeden z czterech prototypów figurek, które następnie możemy niemal dowolnie modyfikować. Wśród dostępnych bohaterów, różniących się wyglądem, parametrami i dostępnymi gadżetami, znajdują się: piękna Naomi, silny Knox, mroczna Pandora i niecierpliwy robot C.H.I.P.

Nieodłącznym elementem gry jest także ekwipunek. W MicroVolts gracz otrzymuje do dyspozycji arsenał typowy dla innych produkcji tego typu, odznaczający się jednak charakterystycznymi dla klimatu gry nazwami własnymi. Wśród dostępnych w grze „zabawek” znalazły się między innymi: kilof, karabin (Purple Heart), shotgun (Zolo), snajperka (Jam), wyrzutnia rakiet (Sting Ray), granatnik (Hot Dog) oraz ciężki karabin maszynowy (MicroGun).

Poza szerokim wachlarzem broni twórcy przygotowali także kilka trybów rozgrywki, w tym, dobrze znany graczom drużynowy deathmatch. Mechanika walki w MicroVolts opiera się na głównie pojedynkach PvP, rozgrywanych na małych, zróżnicowanych pod względem budowy arenach. Całość dopełnia dopasowana do tematyki oprawa wideo, łącząca w sobie kolorową, trójwymiarową grafikę z klimatami anime.

Zagraj!

1. Wchodzimy na stronę

http://microvolts.com

- klik

2. Wchodzimy w "niebieską" zakładkę download - klik

3. Najlepiej - klikamy Direct Download.

4. Pobieramy

5. Instalujemy i uruchamiamy.

6. Ściągnie nam się plik

patch.ini

7. Gra działa poprawnie.

--- Rejestracja ---

1. Wchodzimy na stronę

http://microvolts.com

- klik

2. Wchodzimy w "zieloną" zakładkę Register - klik

3. Wypełniamy --

Login ID : Login

Choose a password: Hasło

Confirm Password: Hasło

Email : "i-mejl" - Nie potrzeba "potwierdzac"!

Nickname : Nick w grze! Jednorazowy! Nie można zmieniac!

Nearest Country : Zostawcie.

Pytanie

Odpowiedź.

Kod z Obrazka.

PS. Gra jest zbudowana na bazie silnika takiego jak np. Combat Arms, czyli Pokoje / Kupywanie broni na dni/godziny. Bardzo dobrze zrobiona bajkowo. Ostatnio na "Steam" pojawiła się gra MNC (Monday Night Combat)

Jest ona bardzo podobna.

ScreenShoots :

2071346234.jpg

microvolts2.jpg

microvolts1.jpg

Pozdrawiam!

PS2. Mnie znajdziecie pod nickiem : Jedwabisty

Opublikowano

Hehehe no ja w to od dzisiaj gram...chyba 6 lvl mam koksze zawsze top3 xD

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Grałem to już wcześniej i całkiem niezłe ale gra może zamienić człowieka w no-life'a ze względu na umiejętności jakie są wymagane w późniejszych momentach gry.

76561197995014005.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety polskich serwerów MicroVolts nie ma i z tego co słyszałem o najnowszych zabezpieczeniach gier MMORPG to długo nie będzie ... Zapraszam do gry , mój nick : xTimexPLx

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...