Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 4 - Skrypty I Komendy

kowal1248

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat może nie mówi zbyt jasno, ale zaraz postaram się wyjaśnić co mnie tak naprawde interesuje.

Spotkałem się z pewną osobą, która przy pomocy albo komendy albo jakiegoś skryptu może wyłożyć server.

Swój czy nie swój to bez różnicy ... poprostu to robi i server leży .... dopiero poprzez shela można go podnieść (włączyć)

Po tzw. crash'u server jest wogle nie dostępny ...

Nie chodzi mi o komende którą mogę użyc podczas gdy jestem na rcon'ie na wlasnym servie.

Interesuje mnie też trick na Ciężki Karabin Maszynowy SAW.

Gram na ProMod'zie 4 oraz Live ... i miałem przypadki co gracz z przeciwnej drużynu robił relog i po wlogowaniu miał w rękach amerykaśnki SAW z które naparzał.

Ciekawa sprawa a co najważniejsze może być z tego przednia zabawa na mix'ie :)

Proszę o pomoc.

PS. Do "Neo Kids" przeryłem wuja www.google.pl ... ale bez skutecznie na poszukiwane skrypty bądź komendy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Temat może nie mówi zbyt jasno, ale zaraz postaram się wyjaśnić co mnie tak naprawde interesuje.

Spotkałem się z pewną osobą, która przy pomocy albo komendy albo jakiegoś skryptu może wyłożyć server.

Swój czy nie swój to bez różnicy ... poprostu to robi i server leży .... dopiero poprzez shela można go podnieść (włączyć)

Po tzw. crash'u server jest wogle nie dostępny ...

Nie chodzi mi o komende którą mogę użyc podczas gdy jestem na rcon'ie na wlasnym servie.

Interesuje mnie też trick na Ciężki Karabin Maszynowy SAW.

Gram na ProMod'zie 4 oraz Live ... i miałem przypadki co gracz z przeciwnej drużynu robił relog i po wlogowaniu miał w rękach amerykaśnki SAW z które naparzał.

Ciekawa sprawa a co najważniejsze może być z tego przednia zabawa na mix'ie :)

Proszę o pomoc.

PS. Do "Neo Kids" przeryłem wuja www.google.pl ... ale bez skutecznie na poszukiwane skrypty bądź komendy.

wpisz sobie to /bind openscriptmenu changeclass_opfor_mw heavygunner

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
wpisz sobie to /bind openscriptmenu changeclass_opfor_mw heavygunner

mnie niedziała... probowalem na 441 i na live i niedziala.... moze lepsze wyjasnienie tego jak on dziala ;]] na google i yahoo przeszukalem i nic nie ma

Opublikowano

/openscriptmenu changeclass_opfor_mw heavygunner wpisz samo w konsoli i pojawia ci sie okienko wyboru broni ;d gdy wyskoczy to zatwierdzasz.

z bind zrobi tak /bind [klawisz ] openscriptmenu changeclass_opfor_mw heavygunner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...