Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem że jak robie strone do gry to wyskakuje mi takie cos :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /virtual/p/l/plastneed.ugu.pl/db/mysql.php on line 11

mySQL no esta disponible por el momento, sentimos el inconveniente... a jeśli usune plik config.php to wyskakuje mi takie cos : Warning: require(./config.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /virtual/p/l/plastneed.ugu.pl/db/mysql.php on line 6

Prosze o pomoc bedą+++++

Opublikowano

Witam. Mam problem że jak robie strone do gry to wyskakuje mi takie cos :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /virtual/p/l/plastneed.ugu.pl/db/mysql.php on line 11

mySQL no esta disponible por el momento, sentimos el inconveniente... a jeśli usune plik config.php to wyskakuje mi takie cos : Warning: require(./config.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /virtual/p/l/plastneed.ugu.pl/db/mysql.php on line 6

Błąd wskazuje na problem z połączeniem z bazą danych. Pewnie źle wpisujesz dane logowania do MySQL.

A co do usunięcia 'config.php' - nie wpadłeś na to, że jest to plik konfiguracji i jego usunięcie powinno spowodować jeszcze większy problem? Czy wy w ogóle ludzie wiecie co robicie?

bs_2.png

Opublikowano

Czy ty w ogóle wiesz jak się chociaż instaluje XNovę? Bo z tego co widzę to ty nawet nie wiesz co to jest baza danych.

bs_2.png