Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..., ostatnio znalazłem serwer dedykowany, który postawił Sherer223, mianowicie FantasticBetaMT2. Serwer po 1 dniu padł. Wiem, że ten Sherer223 ma 14 lat!!! <---- 14 LAT!!!

SERWER NIE MIAŁ ITEM SHOPU!!!

I teraz mam pytanie dotyczące serwera dedykowanego..., skąd on wziął kasę na ten serwer? W Polsce nie jest możliwe aby zwykły chłopak BEZ PRACY miał 500 zł na miesiąc.

Kiedy zapytałem go skąd wziął kasę na serwer nie odpowiedział, reszta GM-ów również nie odpowiadała na to pytanie, GM-ów tam było chyba z 10, połowa to jakieś muły ;).

Sam chciałem postawić taki serwer, posiadam spore doświadczenie o tworzeniu serwerów Metin2, postawiłem nie jeden serwer no-hamachi, nigdy nie stawiałem serwera Hamachi.

Chętnie postawił bym dedyka, ale nie wiem skąd wytrzasnąć tyle pieniędzy na serwer, do pracy iść nie mogę, bo muszę do szkoły latać. ;/

Jeżeli ktoś wie skąd wziąć te pieniądze na serwer, proszę ładnie mi tu napisać :).

Słyszałem coś o jakiś sponsorach, ale..., myślę, że to jest jakieś oszustwo, pewnie taki sponsor jest 1/100000 ludzi.

Widziałem też jakiś lipny poradnik, który przedstawiał jak postawić serwer 24/7 na kompie, oto link :

Pewnie też w tym gówno prawdy. ;)

Proszę ładnie o pomoc... :D

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Opublikowano

Przecież może mieć jakichś bogatych rodziców/dziadków.. albo po prostu go ktoś sponsorował sms'ami.. ludzie wysyłali bo chcieli serwer.

my Ci na to pytanie nie odpowiemy.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...