Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Dla Dl

franio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
save - zapisywanie ustawień.

1stskill - tutaj dajemy numer firebursta

2ndskill - tutaj dajemy critical dmg

time - tutaj ustalamy czas po jakim używany jest fireburst (nie są to milisekundy)

promień - promień pierścienia

pick - podnoszenie itemów (picker)

hp - branie mikstur po zejściu hp poniżej ustalonego punktu

2ndskillx - jeżeli jest zaznaczone, używany jest drugi skill, jeżeli nie - tylko pierwszy

- poszczególne punkty można wyłączyć odznaczając je

- aktualne ustawienia są do rozdzielczości 1024x768, dla innych rozdziałek proszę samodzielnie ustawić promień

- testowany z wietnamskim minimalizerem

U mnie wszystko śmiga, wersja testowa jest po to żeby sprawdzić czy u innych również i jeśli nie to dlaczego. Bot stara się wykryć gdzie coś się poruszyło i tam celuje (działa na podstawie zmiany kolorów). Pozwala to zaoszczędzić trochę czasu w stosunku do botów robiących pełne obroty.

Jedyne prawdziwe źródło naszego bota to to forum. Program posiada drobne zabezpieczenie przed dołączeniem do niego keyloggera, lecz samo w sobie nie stanowi to żadnej gwarancji.

Pewność, że bot nie zawiera niczego nieprzyjemnego masz tylko i wyłącznie ściągając go z tego miejsca.

>>>POBIERZ<<<

To jest ukryta treść, proszę

The End

Opublikowano

Uzywalem juz tego boota dla mnie nie najlepszy poniewaz nie moge jednoczesnie pracowac na windowsie, szukam czegos co by nie przeszkadzalo w normalnej pracysystemu prosze o pomoc jezeli ktos zna takiego boota dla strg dl

Opublikowano

Ten leciwy już bot o ile mnie pamięć nie myli, działa na wersjach w których okno gry = "MU". Nie mam nic przeciwko wykorzystaniu tego bota jeżeli się komuś przyda to stara wersja została udostepniona w sekcji ogólnej forum +MIDIAN+ kawał czasu temu.

Dla wyjaśnienia franio, nie pofatygował się ująć mojej wypowiedzi w cytat. Nie powinien tego robić mogę tylko zagwarantować, że bot nie ma żadnych świństw ściągnięty z mojego forum natomiast nie biorę żadnej odpowiedzialności za inne źródła (dobrze, że chociaż oryginalny link do pliku został podany - http://zoreander.googlepages.com/wersja1.0.rar). Tymbardziej nie rozmawiałem z nikim na temat udostępniania tego bota itp. Jak się można domyslić to co jest udostępnione może być ściągane itp. lecz nie znaczy to że można bezczelnie zerżnąć nie dając odnośnika do źródła.

PS.

byly Administrator tamtego forum

Przestałem być jedynie GM gildii.

• 1 miesiąc temu...