Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Golec Vs. Vega - Co Lepsze Do Bocenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam jednego pytanie. Jakim statkiem według Was jest lepiej bocić? Tzn. na którym więcej uzbierzemy uri podczas zbierania skrzynek bonusowych. Vega od golca jest o niewiele szybsza i czy to może robić duża różnicę w ilośći zebranego uridium. Oczywiście oba statki full elity na złotku. Czy może już ktoś z Was sprawdzał to? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Oczywiście że vega ale zależy czy podrasowana i Full Speed :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Tak jak mówiliście. Kupiłem vegę i teraz boting to co innego. Zbiera tak około 1 k uri więcej (500-1000 uri wiecej na godzine). Przedtem golcem było około 1800 uri/h, teraz vega jest 2500 uri/h. Już się boje to będzie w nocy albo rano. Dobry wybór. Dziękuje wszystkich za udzielenie odpowiedzi. Oczywiście daje po plusie. :)

Opublikowano

Co ma magazyn do zbierania skrzynek? Chyba że czasem grasz sam, a nie bot. Ale do samego bocenia wg mnie najlepsza jest vega.

Niewidka + 2 konfy ucieczkowe + promerium w napędach i na mapach typu 1-2 zazwyczaj zwieje golcowi który ją wykryje ^^

A także zbierze trochę więcej uri niż golec :)

Opublikowano

Co ma magazyn do zbierania skrzynek? Chyba że czasem grasz sam, a nie bot. Ale do samego bocenia wg mnie najlepsza jest vega.

Niewidka + 2 konfy ucieczkowe + promerium w napędach i na mapach typu 1-2 zazwyczaj zwieje golcowi który ją wykryje ^^

A także zbierze trochę więcej uri niż golec :)

Gralem na Garenie tak, 500k na 2 konfach FS, raz mnie uwalili na tym, w 6 golcow :)

Opublikowano

szybka i normalna odpowiedz.

Vega jest szybsza od golca tak?

No jest szybsza

Przeciez nie trzeba robic tematow , sam bys doswiadczyl .

Wiecej uzbierze VEGA bo szybka i to jest normalne.

Ale mozesz tez doswiadczyc na 2-4 lub 2-3 leonovem ktory tez uzbierze wiecej od golca. :rolleyes:

4638762090_0589fb77d2_m.jpg

za duża sygna RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...