Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż wczoraj dostałem bana za to, że byłem 10 minut AFK, no sorki, ale musiałem się załatwić, a ktoś mnie zreportował. Jak się odwołać od bana? Gdzie muszę wejść, gdzie muszę się zgłosić itp. Proszę o pomoc. To nie jest już pierwszy raz za taką pierdółkę, a denerwuje mnie to, że przez to, że nie grałem 10 minut dostałem bana na 4 dni. Z góry dziękuje Exibit

Opublikowano

1.

Bana masz na 3 dni niemogą dać na więcej za 1 razowe AFK.

2.

Mecz się najwyraźniej skończył zanim wylazłeś więc mają prawo cie zreportować ...

3.

Odwołanie sobie daruj rozpatrują je 7 dni... ( Moje od 2 miechuf :D leży nierozpatrzone ).

Lepiej poczekać.

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Nie odwołasz sie od tego, niestety RITO nie interesuje co ci sie stało, tylko to ze byłes afk. Mogłoby tornado przyjść to i tak bana za afk dostaniesz ._.

btw, super odkop 2014 

Edytowane przez panieros2

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Kogo to interesuje, że Ty coś tam coś tam. Zaczynając grę musisz się wiązać z tym, że musisz mieć te 30/40min wolne. Twój problem, że coś tam coś tam... Ale z drugiej strony kiedys kiedyś chyba 2lata temu kolega dostał bana za afk to napisał do nich, że babcia miała zawał i musiał ją ratować xDDDD Ja beke cały dzień z niego, a sprawe rozpatrzyli w ciągu 24h i ściągneli bana aaahhaha ja leżałem tam.

Specjalista
Opublikowano

W kiblu 10 min? kamienie nerkowe rodziles? Skoro dostales tego bana to twoj 1 raz nie byl, a 10 min to nie malo. Písz do supp ale zanim odpisza...

Pasjonat
Opublikowano

jak po angielsku umiesz pisac  i w godzinach połudnowych wyślesz to w ciągu kilki godzin powieniec miec odpowiedz.

Ale raczej i tak cie nie odbanują.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Riot nie rozpatruje nałożonych blokad przez leavebuster'a. Odeślą cię z kwitkiem.

Opublikowano

Zawsze gdy dostajesz bana, to masz zerowe szanse na unbana, nawet jakbys im zaplacil to bys musial odczekac :)

Wiadomosci dotyczace odwolan od bana leca z automatu - kazdy dostaje identyczna wiadomosc wyslana przez bota

Za pierwszego bana z powodu  AFK jest ban na 24h wiec spoko..

Nie ma co czekac / pisac do nich, a zwlaszcza nie pisz na Polski Suppot iz oni biora hajs za nic nie robienie, 

ja piszac na angielski riot otrzymuje odp w ciagu 2-5h a na polskim wciagu 48-72 ;)

Opublikowano

Czy ktoś już zauważył że temat jest z 2011 roku czy kolejne osoby będą pisać, że ma pisać do supportu albo przeczekać, bo nie warto? Polecam zamknąć.

Btw. co to za argument, musiałem iść do kibla i byłem afk 10 minut :D

fanboy19_eune_121_1_logo.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie serio jesteście tak popier****** że odpowiadacie na posta z 2011 roku ? Może jakiś modek się tym zainteresuje.