Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od wczoraj mocno zaczyna mi działać na nerwach SRO. Odpalam jedną postać normalnie, reszta na CL, bo inaczej grać już nie umiem. Normany client działa OK przez godzinę, potem przez następną widać jak gra zaczyna się co 4 sek na bardzo krótko zacinać, w następnych godzinach jest co raz gorzej, nadal są to 4 sek, ale client zaczyna się wieszać już na 2 sek. Po 6 godzinach jak client był odpalony normalnie to nie umiałem wyjść z SM, tak zacinało. Jeszcze przed limitem na komputerze śmiaało bez najmniejszego problemu 6 normalnie odpalonych clientów i masę programów. Na moje oko, po oględzinach wina nie leży po stronie komputera.

Komp 4x 3.0GHz, 4GB RAM, 1GB grafika, wina nie leży również po stronie internetu.

Czy ktoś ma podobnie ? Czy macie na to jakieś porady ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wina leży po stronie takiej opcji jak "Zgodność z systemem Windows XP SP3" w ustawianiach pliku bota, loadera lub sroclient.exe, gdy się ma jakiś nowszy system (Vista, 7). Odznaczyć i działa z powrotem normalnie.