Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam pytanko ,ale niewiem gdzie go wpiąść,chodzi mi to ze mam laptopa dwurdzeniowego,i silk mi zabiera bardzo duzo procka bo czasami ponad 100 tys i przez to mi sie grzeje komp,czy jest mozliwosc by zmniejszyc uzycie procka,wciskając ctrl+alt+delete tylko mi pokazuje zuzywanie procesora ,prosze o porade

Admin Cienia
Opublikowano

100 tysięcy? on bierze 400k normalnie, a nic z tym nie zrobisz, chyba że kupisz mocniejszy sprzęt.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

435 tyś. to jest normalnie . Mnie czasem do 500 tyś. dochodzi . Becia a ty grasz na jakim bocie ??

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

nacisnij ctrl+alt+del i kliknij prawym na proces silka i ustaw zeby uzywal 1 rdzenia i zobacz czy pomoglo...

ps jka uzywasz srokinga to on jest troche zjebany i mi tez calego procka zjada

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano
uzywam srokinga

Te 100/400k to pamięć fizyczna, a laguje dla tego bo sroking bierze dużo procesra niestety. Wejdz w zakładkę other i odchacz tam "refresh game"

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

nacisni alt+ctrl+dalete wejdz w procesy znajdz Sro_client wybierz opcje "piorytet" ustaw niski. ale obciąży maksymalnie o 20k max od 1 klienta ;]

Opublikowano

Sciagnij Speed-X, powinno pomoc...

Mi silk na wszystkich max detalach itp zabiera max 60k ... kiedys zabieralo po 200-300

Opublikowano

równiez mam Dual Core procek w lapku i zabiera mi jakies 250k - 300k .. jak juz jest ponad 300 to zaczyna ciąć gre. :P i ogolnie laptop od dołu jest b.gorący xD

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...