Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do Weteranow ;]

Fusion_emO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porownujac agBota do sroKinga jaka ocene byscie wystawili?

Boce wizz/cler na agBocie i ma on odwieczne problemy typu opuznienia parosekundowe po buffach rowniez bez zmiany broni, sledzenie moba od czasu do czasu lub poprostu wbija sie w sciane/drzewo jezeli mob stoi po drugiej stronie i bocik czeka na zbawienie..

czy takie problemy sa nieznane w sroKing ? czy wrecz przeciwnie i jest ich wiecej?

Opublikowano

potwierdzam!

sroking ma tylko problem z wychodzeniem z miasta przynajmniej u mnie w DH lub w JG bo si obija od ścian bram ale jakoś wychodzi i nie robi się tych durnych skryptów tylko bot sam dochodzi najszybciej jak się da! POLECAM!

Aha i bot jest w wersji PL!

Opublikowano

Wersja PL (odrazu jak wyszła nie wiem jak teraz) była żałosna. Zdecydowanie wole angielska wersje.

Sroking jest bardziej prosty w obsłudze niż agbot. Mój nuker na srokingu też czasem śledzi moba ale

inne postacie nie (xbow i 2h). W szybkości bicia boty są porównywalne jednak w srokingu

można wybrać kolejnośc używania skilli (w ag też ale jest to troche skomplikowane).

Ja bym jednak polecał ci srokinga tym bardziej dla początkujących... Klikasz start bot,

ustawiasz co ma kupować i bocisz... Ot cała filozofia srokinga.

Co do szybkości atakowania.. Boty expią w porównywalnym tempie i każdy "weteran" jak to nazwałeś powie ci to samo..

@edit

Co do buffowania (euro sub class) to sroking troche jest szybszy.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Pokaż mi chodz jedno zdanie na ich forum gdzie pisze że będzie płatny.

@down

pare dni? To jest topic z marca a mamy koniec kwietnia.

niewymiarowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...