Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv]Travian Private Serwer

eXu

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam,

Chciałbym wam zaprezętować prywatny serwer popularnej gry Travian.

Strona

http://game.tr4v14n.com

Szybkość

x60

Zamieściłem to tutaj, ponieważ nie ma zakładki Travian :)

Reklama może nędza, bo cóż mogę więcej tutaj napisać, ale jeśli ktoś będzie chciał zagrać to mu pewnie to nie przeszkodzi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@rafresh mało ludzi gra na servie

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Zapraszam do gry ;]

@Edit

Server jest tak pobugowany, że ja pierdole.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Kolego napraw bugi.

Grałem - miałem surki, mimo to miałem napisane (po angielsku) że surowce wtedy i wtedy

Spróbuj to trochę połatać, itp itd.

Serwer ujdzie, bo wystarczy zrobić reloga (zazwyczaj) i się odbugowuje, lecz mimo to robienie non stop relogów bywa denerwujące. Tak samo jak i menu po angielsku ;/

Opublikowano

@up

lol to na tyle nie znasz angielskiego, żeby się połapać? xD

I ten serwer jest nie jego... On tylko zamieścił ten server dla nas.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...