Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest ? Wbijam dzisiaj a tu nic niema i nikt nic o tym nie pisze ?

Czy to już jest koniec?

Ps.

Jak scenariusz jest taki zły a dedyk jeszcze jest i ma remota to ja mógłbym pomóc z postawieniem tego na nogi .

Opublikowano

Lol.... To tam gra chyba ponad 200 ludzi, a on o tak se bez żadnego powodu wywala server "bo mu się nie chce prowadzić"... Ile on ma lat? Mi się wydaje, że to jakiś 5-latek i jak mu się nie chce to wszystko wali.

Opublikowano

A widzisz... Każdy by chciał, a jak to kiedyś powiedział baaardzo mądry człowiek: "A robić to ni ma komu!"

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Ludzie, jak będziecie placić po 5 zeta miesiecznie to pewnie będzie działać :). Ale wtedy online może będzie 20-40 osób a nie 200.

Opublikowano

Mi nie zależy, i tak tam nie gram. Ale to nie jest normalne. Żeby chociaż na początku powiedział, że to "na chwile", a nie że ludzie w to wkładają kupe czasu, a on zachowuje się jak mały, pięcioletni gówniarz mówiąc "mi się nie chce"i wypierdala to wszystko w powietrze.

Opublikowano

Mi nie zależy, i tak tam nie gram. Ale to nie jest normalne. Żeby chociaż na początku powiedział, że to "na chwile", a nie że ludzie w to wkładają kupe czasu, a on zachowuje się jak mały, pięcioletni gówniarz mówiąc "mi się nie chce".

Zgadzam się z tobą, tylko jest właśnie jedna mała sprawa. Nie daliście ani grosza, graliście za darmo, więc w sumie nie macie powodu do narzekania.

Opublikowano

No server prawdopodobnie OFF 4 Ever ;)

A server chyba stał na tym samym dedyku co forum a forum jakoś nadal istnieje ...

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

EE najpierw doszła wiadomość że kokosz zamyka serva

a potem?

MPCforum server goes premium czyli

server premium

giphy.gif

Opublikowano

Jak tacy mądrzy jesteście to płaćcie 600 zł co miesiąc za dedyka żeby lagów nie było.

serwer był utrzymywany w większosci z reklam na forum...

@topic

Teraz serwer padł bez większego powodu... kiedyś był to bug na kopiowanie itemów - jeżeli serwer by padł przez coś (nie nie chodzi mi o odejście geo) to możliwe że by aktywowali go na nowo... ... lecz teraz już nie wiadomo

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

serwer był utrzymywany w większosci z reklam na forum...

@topic

Teraz serwer padł bez większego powodu... kiedyś był to bug na kopiowanie itemów - jeżeli serwer by padł przez coś (nie nie chodzi mi o odejście geo) to możliwe że by aktywowali go na nowo... ... lecz teraz już nie wiadomo

600 zł co miesiąc z reklam , ej to drugie google xD

Miał być serwer only premium , nieprawdaż ?

reflink

Opublikowano

600 zł co miesiąc z reklam , ej to drugie google xD

Miał być serwer only premium , nieprawdaż ?

A co premium ma do naszego (tzn mpcf) serwera? całe pieniądze idą na mojang a jeśli serwer by miał mniej slotów i lagów i została zmieniona maszyna na tańszą to by znów były lagi...

... a co do reklam zobacz że one są z google..

Na forum jest coś koło 250k użytkowników - gdyby każdy kliknął w 10 reklam starczyło by na hosting serwera przez miesiąc

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ludzie czy wy nie rozumiecie że serwer kosztuje? Może kokosz chce kupić samochód albo motor no na pewno ma jakieś wydatki... a nie wydawać na jakiś serwer skoro nic z tego nie ma...

dobrze że był utrzymywany ale może on też chce mieć z tego jakieś zyski?

x

Opublikowano

Po co ten temat. Servera nie ma 4ever , piszcie w temacie kokosza

//EOT

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...