Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem jak chcę pobrac gre z oficjalnej strony to sie strona laduje i po chwili pisze blad ladowania strony i nachodzi mnie pytanie bo teraz pobieram gre z innej strony z tej :mythos

i czy bedzie gra dzaiłac bo ta gra z tej strony co podalem zajmuje 1.17GB a z oficjalnej strony gra zajmuje 1.40GB i czy bedzie działać gra jak pobiere ja z tej strony co pobrałem prosze szybko o odp dam plusiki

Opublikowano
Siema mam problem jak chcę pobrac gre z oficjalnej strony to sie strona laduje i po chwili pisze blad ladowania strony i nachodzi mnie pytanie bo teraz pobieram gre z innej strony z tej :mythos

i czy bedzie gra dzaiłac bo ta gra z tej strony co podalem zajmuje 1.17GB a z oficjalnej strony gra zajmuje 1.40GB i czy bedzie działać gra jak pobiere ja z tej strony co pobrałem prosze szybko o odp dam plusiki

Masz download wlaściwy

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

ale jak ta strone laduje to pisze takie cos blad wczytywania strony a tobie sie laduje?? a i czy jak bym pobral gre z tamtej strony co ja podalem to czy moglo by sie ja zpatchowac??