Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdy Wyskakuje Cancel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Piszę, bo widzę, że duża część naszej społeczności ma problem przy uruchamianiu naszego kochanego WARROCKA. To coś z warrockowymi serverami, jak widać błędy dotknęły również bardzo popularnego internationala.

Dużo osób pisze nowe tematy, a ja napiszę jeden widoczny i przejrzysty dla obiboków :)

PO 1SZE: RESTARTY KOMPA I REINSTALE WARROCKA PRAWDOPODOBNIE NIC NIE DADZĄ!!! STRACISZ KUPĘ CZASU, A MOJA METODA MOŻE POMÓC PO 10 SEKUNDACH!

Problem: Po odpaleniu WARROCKA, pojawia się takie okienko:

1304281555-U269328.png

i jak widać, nie ładuje się przycisk OK!

Rozwiązaniee ( mi pomaga) - restartowanie warrocka, (czyli warrock.exe) aż wyświetli się OK. Już kiedyś miałem ten problem i dziś powrócił. U mnie wystarcza 5-8 takich restartów, żeby gra przeszła do etapu przycisku GAME START. Tylko nie klikajcie po odpaleniu warrocka po 2 sekundach CANCEL, jak się "ok" nie pojawia, bo może być mały lagg i czekajcie 8-10 sekund.

Jeżeli "Game start!" również się nie wyświetla i macie:

1304281811-U269328.png

Tutaj też trzeba restartować, aż do skutku, gdyż pomaga. Jeżeli po 5 minutach ciągłe się nie odpala gra, to musicie szukać problemu gdzie indziej

Wskazówki: Jak odpalasz warrocka z hackiem, i nie załapie po 1-2 razach z ok lub game startem, to próbuj odpalając bez hacka, gdyż on zwalnia komputer. Gdy pokaże się OK a potem Game Start to wyłączcie warrocka, odpal hacka i ponownie WR.

Jeżeli się ci wyświetla, że czegoś brakuje i jest inaczej niż na screenach to ta metoda nie koniecznie pomoże!

Dzięki za przeczytanie i jeśli pomoże ( lub nie :P ) to i tak prosiłbym o + :)

Staram się!

Opublikowano

Mi to zadziałało, więc dzięki masz +..

@Offtop

Kurde no, na opk zombie doszedłem do 19 rundy i crash jak na złość!!!

Jak spodobał Ci się mój post czy też przyczynił on się do pomocy udzielonej Tobie, to nie stawiaj mi + czy - chyba że nalegasz to postaw co chcesz. Mi to wisi i powiewa.

Lubię spamować i zbierać warny, taki już jestem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...