Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam surke WP 77lvl i jestem w trakcie expienia buffki do 75 ma 74 (przy okazji wbiję sobię 78)

I oto moje pytanie: chcę wbic sobie 80 (wymienic egzo na brzegowe itp) ale jak bedzie z metkami (jaki dropek) z metkow 70,85,90

Troszkę mnie zniechęca wbicie tego 80, gdyż mam trochę słabę skille: OstrzeG2, zbrojaG1, wirek G1, strach G1, paluch 8.

Biolog: Konarki oddane

Deff: 690

Pż:14k

Broń: truta +6 3kd+4 28śr

Opublikowano

Jak wbijesz 80 to zacznij dropic na metkach 85,90 bo z tych w lesie juz ci raczej nic nie poleci oprocz broni na 65 ( syf)

ALBO zostan przy 77 i siedz na 7 pietrze w DT kup rekawice zlodzieja i drop kamienie duchowe

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie exp ! Stój na 77 i chodź na metki mordu, z nich najlepiej dropią k. duchowe. Ale jeszcze łatwo je zabić, surką wp szybko je rozmieciesz, a zarobek świetny.

Opublikowano

No ale nimfa lub magnetyk to jest drop ? Wcale nie, z metków mordu, dropią bardzo często k. duchowe, polimorfia, combo, bodzie.

I plusem jest to że tych metków jest bardzo dużo, czasami dwa nie daleko siebie, mało osób na niego chodzi prawie i szybko je ubijesz.

@down

Dodaj jeszcze drop metka na 70. Jak możesz oczywiście. :>

Opublikowano

Metin Ma An(80)

Metin_Ma-An.jpg

Drop:

Bronie: Boski Łuk Moreli, Nóż Błyskawicy, Wachlarz Zbawienia, Miecz Egzorcysty, Dzwon Nieba I Ziemi, Magnetyczne Ostrze, Miecz Nimfy

Zbroje:

Inne: Czerwona Mikstura(D), Czerwona Mikstura(Ś), Niebieska Mikstura(Ś), Niebieska Mikstura(D), Kamień Duchowy, Opaska Zapomnienia

Występowanie:

Kraina Gigantów, Lungsam

Metin Tu-Young(85)

180px-Metin_Tu-Young.jpg

Drop:

Bronie: Boski Łuk Moreli, Nóż Błyskawicy, Wachlarz Zbawienia, Miecz Egzorcysty, Dzwon Nieba I Ziemi, Magnetyczne Ostrze, Miecz Nimfy, Miecz Szponu Ducha, Smoczy Nóż, Niebiański Ptasi Wachlarz, Dzwon Burzowego Ptaka.

Zbroje: Ubranie Fuksyjne, Zbroja Boga Smoków, Duchowa Zbroja Płytowa, Szata Baronów.

Inne: Opaska Zapomnienia, Pigułka Krwi, 3godz. Rękawica Złodzieja, 20x Peleryna Męstwa, 1godz. Pierścień Doświadczenia, Płaszcz Uciekiniera, Kamień Duchowy, Zwój Błogosławieństwa, Księga Umiejętności, Czerwona Mikstura(D), Czerwona Mikstura(Ś), Niebieska Mikstura(Ś), Niebieska Mikstura(D).

Występowanie: Red Las

Opublikowano

Lepiej na metki 70lv Dropią kamyki duchowe częstko + rękawica złodzieja to ładnie wyciągniesz kaske buffce wbij 75. Skille rób, sprzedawaj drop z metków zbieraj na jakieś lepsze eQ może zbonowane :) Na prawde polecam ten sposób.;p

Opublikowano

Masz czas na wbicie 80, wiec zostaw to na pozniej. Zrob skile na P, pozarabiaj na eq do groty etc. Wbij skile na G bufce, eq na int.

Miedzy czasie podropisz parenascie p.expa, do groty.

Potem mozesz smialo smigac do groty i wbijesz 86 :)

Jakbym mial takie mozliwosci to tak bym zrobil.

Opublikowano

raczej zostaw taki lvl i smigaj do dt na metki mordu jak juz wspomnieli o nich lecz w dt masz ich 20 z czeka da sie przy farcie z rekawica 3 kamole wyniesc lecz da sie i z 0wyjsc ale ogólnie jakies 5kamoli dziennie powinno byc zalezy jeszcze ile razy pójdziesz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak jak mówili zostań , podropisz kamyki i poczytasz nawet jak będziesz miał to mozesz sprzedać , nie dorobisz się tak szybko na metkach 85-90 jak na kamykach.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...