Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon Komurkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem kupic telefon w erze, opcjonalnie w orange. Mozecie zaproponowac jakies fajne telefony? (chodzi mi o taki ze nie ma klawiatury tylko jeden duzy dotykowy ekran (nie nokia, i nie z windowsem) wiecie cos podobnego do sony ericsson'a xperia X8 czyli nie wiecej niz 150zl w abonamecie do 50zl na 2 lata

Opublikowano

W orange, w abonamencie 59 zł telefon do 150 zł możesz mieć Xperie x8, bądź Orange San Francisco (ZTE BLADE) lub LG GT540.

Ciężko wejść na stronę orange i sprawdzić?

Opublikowano

zamiast telefonu, kup lepiej słownik ortograficzny.

prosze powiedz mi gdzie bo nie widze (jesli chodzi ci o polskie znaki to po prostu mam angielskiego windowsa bez polskich znakow)

W orange, w abonamencie 59 zł telefon do 150 zł możesz mieć Xperie x8, bądź Orange San Francisco (ZTE BLADE) lub LG GT540.

Ciężko wejść na stronę orange i sprawdzić?

no ale radze sie was, tam nie spytam nikogo "ktory fajny?" a nie chce kupywac w ciemno

co do San Francisco to zobacze czy jest w salonie bo przez stroke zamawianie odpada :P

ps. co do Xperi'i X8 to wlasnie odrazu o niej pomyslalem bo jest w erze w abonamecie za 39zl za 148zl, to chyba dobra cena, niech wypowiedza sie na tamet Xperi'i x8 ci ktorzy ja mieli/maja

@Down

omg raz sie zdazy i juz do slownika gonisz -.-

Opublikowano

prosze powiedz mi gdzie bo nie widze (jesli chodzi ci o polskie znaki to po prostu mam angielskiego windowsa bez polskich znakow)

no ale radze sie was, tam nie spytam nikogo "ktory fajny?" a nie chce kupywac w ciemno

co do San Francisco to zobacze czy jest w salonie bo przez stroke zamawianie odpada :P

ps. co do Xperi'i X8 to wlasnie odrazu o niej pomyslalem bo jest w erze w abonamecie za 39zl za 148zl, to chyba dobra cena, niech wypowiedza sie na tamet Xperi'i x8 ci ktorzy ja mieli/maja

"komurkowy"

Opublikowano

nie kupuj xperii bo to złom, koniec tematu.

Blade jest dobry bo ma androida :P

wiem, wiem xperia też ma ale 1.6 i aktualki nie będzie...

Opublikowano

nie kupuj xperii bo to złom, koniec tematu.

Blade jest dobry bo ma androida :P

ke? ziomek uwaza sie za osobe obeznana w telefonach odradzajac model a po chwili wali taka gafe ze nie idzie zrobic nic wiecej jak wysmiac.

po pierwsze: xperia x8 - telefon jest calkiem dobry jedyna wada to dosc slaby aparat ale poza tym bardzo dobrze sie z niego korzysta.

zte blade - telefon z troche wyzszej polki niz xperia x8. posiada wiekszy wyswietlacz i lepszy aparat.

ogolnie jesli masz wiecej kasy to ten blade jest bardziej oplacalny ale jesli wybierzesz x8 to tez sie nie zawiedziesz.

a co do zdania kolegi wyzej:

prosze o zrodlo bo ja dziwnym zbiegiem okolicznosci ciagne na 2.2.

Opublikowano

prosze o zrodlo bo ja dziwnym zbiegiem okolicznosci ciagne na 2.2.

No to super. Masz wersję androida sprzed pół roku. A ZTE Blade ma 2.3.4 czyli ta, która wyszła tydzień temu.

RAsfepN.png