Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vectery

PudzianMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.  
    2. Witam!
    3. Chciał bym was poinformować o serwerze dedykowanym VecteraMT2
    4. Był kiedyś taki serwer ale ktoś się na niego włamał i został zamknięty wraz z przyjaciółmi postanowiłem stworzyć serwer dedykowany o nazwie VECTERA:)
    5. Raty Serwera które będą na serwerze :
    6. EXP:500% MOŻLIWE 600%
    7. DROP ITEMÓW:800% MAX 999%
    8. DROP YANGÓW:600% 500% ZALEŻY OD ILOŚCI EXPA:)

xgh0.png

Opublikowano

Mógłbyś troche bardziej rospisać sie z ta zapowiedzią ? Nowe bronie , mapki itp?

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

czy aby to nie będzie podróbka ? Ta sama nazwa to nie wszystko.... Raty są już inne a co z npc i epikami? Zagrałbym gdyby to było takie jak kiedyś..

imetin_logo.png

Arcymistrz
Opublikowano

Tylko nam raty wyjaśniłeś powiedz czy będą jakieś mapy nowe itemy epiki npc misje które warto robić

Specjalne eventy itp,.

Opublikowano

To będzie VecteraMT2

1.  
    2. Witam!
    3. Chciał bym was poinformować o serwerze dedykowanym VecteraMT2
    4. Był kiedyś taki serwer ale ktoś się na niego włamał i został zamknięty wraz z przyjaciółmi postanowiłem stworzyć serwer dedykowany o nazwie VECTERA:)
    5. Raty Serwera które będą na serwerze :
    6. EXP:500% MOŻLIWE 600%
    7. DROP ITEMÓW:800% MAX 999%
    8. DROP YANGÓW:600% 500% ZALEŻY OD ILOŚCI EXPA:)

Chciał bym nawiązać kontakt z dawnym adminem Vectery aha zapomniałem to będzie VecteraMT2.

To zależy od graczy czy chcą nowe mapki czy tylko normalne itemy stare mapy i inne.

xgh0.png

Mentor
Opublikowano

To będzie VecteraMT2

Chciał bym nawiązać kontakt z dawnym adminem Vectery aha zapomniałem to będzie VecteraMT2.

To zależy od graczy czy chcą nowe mapki czy tylko normalne itemy stare mapy i inne.

1. Po co zajebałes nazwe srv?

2. Admin vectery starej robi nowa vectere

3. Watpie ze ty cos wgl zrobisz =)

Opublikowano

zrób nowe mapki zbroje bronie max 255lv bez 6/7 bonu albo może być ale np 15% na krytyka lub 20k na PŻ zrób w normalnych bonach po 20 K tak jak na durablemt2 na start 75lv nowe hwangi stalki szafirowa bez ulepszaczy najlepiej

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...