Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc Chciałbym odpalić sobie Euro party i wszystko jest git ale nie wiem jak ustawić by warrior lurował moby i wracał na miejsce czy jest to w ogóle możliwe ?? Wiem że gdzieś widziałem że warrior tylko latał i używał tuning target. Prosił bym o szybką pomoc ;p oczywiście każdy kto pomoże dostanie + lub - jak kto woli ;p

Opublikowano

Nie wiem jak ten skil sie nazywa na mniejszym lvlu,ja mam wariora 89lvl i ma skil "Howling Shout" zaznaczasz "Dont attack (back) at all" dajesz radius max do 30(taki zasięg ma leczacy skil clera) i powinien latac.

Opublikowano

A ja mam problem zupełnie z innej bajki. Jak ustawić w bocie, aby używał mi "Drug of wind"? Szukałem tej opcji, lecz nie mogę jej znaleźć. Przepraszam też za offtopic. Nie chciałem zakładać nowego tematu.

Opublikowano

A ja mam problem zupełnie z innej bajki. Jak ustawić w bocie, aby używał mi "Drug of wind"? Szukałem tej opcji, lecz nie mogę jej znaleźć. Przepraszam też za offtopic. Nie chciałem zakładać nowego tematu.

Sbot używa tylko dragów ze sklepu czyli 100% i 50% nie będzie używać tych 75%

Opublikowano

Witam ponownie.

Mam kolejne nurtujące mnie pytanie. Czy jest możliwe ustawienie w bocie autotrace na daną postać? Bardzo by mi się to przydało. Z góry dziękuję za odpowiedź.