Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Pro Truciak[Xenox]

kubersio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dziś wam pokaze mój "wyczyn" na serwerze xenox otóż to jest truciak 50 Śr tu nie ma nic do chwalenia wiem o tym ale ja musze się o tym pochwalić ;P

0501151244.jpg

Truciak ma 50Śr wiem 6-7bon słaby ale jest drogi jeżeli chcesz mnie komentować w tym że zjebanie rysuje w paincie to sobie podaruj ten komentarz^^

Opublikowano

Szkoda mi was ludzi piszecie taki sobie a nigdy nawet na privie nie wbiliscie srednich 50 bo nie macie tyle cierpliwosci na pl jest trut 50 sr+ okolo 10 wiec co mowiecie taki sobie

Opublikowano

15 minut na kamer modzie i masz ;]

Raczej żaden wyczyń, prawie każdy na privie takie coś miał (Chyba że noobek <_< )

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Dodałem już dawno 3/4/5 poprostu nie dodawałem bo tak mi się to spodobało że screena zrobiłem i pierwsza myśl dać na mpc i wgl^^

Ps. nie weszło mi 5kd +9<2 penetracji, 2 woja i 1 sury ;P>

Opublikowano

@up

na candylongju latwo jest zrobic duze sr ;]

ja kiedys gralem sura wp 100lvl i mialem truciaka 53sr, 12int i jakies inne bony ^^

@topic

wbij kd szamana i jakies 2 inne kd i kox w pvp ;]

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

@up

na candylongju latwo jest zrobic duze sr ;]

ja kiedys gralem sura wp 100lvl i mialem truciaka 53sr, 12int i jakies inne bony ^^

@topic

wbij kd szamana i jakies 2 inne kd i kox w pvp ;]

Kiedyś... Teraz żeby mieć jedną zmianę bonów musisz otworzyć taką skrzyneczkę, wpisać 4-6 cyfrowy kod i dopiero dostajesz jedną zmianę, więc tak łatwo nie jest -.-

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Gość Androu
Opublikowano

Świetny pod wojownika na exp ^_^

Co do tego, to prawda, neo piszą " rzal ale nupski sford !" a sami lepszego by nie mieli. Prowokują mnie takie dzieci... <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...