Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki Problem

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam taki problem

Zaczynam grac w wr pogram jakies 15 minut i resetuj mi sie komputer(ale nie wiem czemu)

Zeby bylo wszystko jasne mam ramu 8 gb, procesor intel core 2 duo 4x2.4 ghz, grafike ge-force 9800(bodajze) 1gb

Acha i neta 6 mb

Probowalem juz reinstalek wr i frmata dysku (a komputer jest nowy ma zaledwie 1 miesiac wiec nie jest popsuty)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Musisz spytać się informatyka. Według mnie jak grasz komputer się przegrzewa i nie dochodzi do dysku C. Wtedy automatycznie się komputer wyłącza.

Niewiem co na to poradzić ale możesz odinstalować warrocka, ściągnąć instalke, zainstalować, zrobić formata. Wtedy by to wszystko uporządkowało.

:-O

sygnaj.jpg
Opublikowano

masz coś z karą graficznął mojemu kumplowi przepalił się jeden styk i mu się komp resetował przy warrocku

ale może tobie co innego się przepaliło

daj swoja karte jakiemus informatykowi i niech ja obejrzy czy da sie coś zrobić a jak nie to kup ne w karte graficzną :)

Opublikowano

To tak.

1.Zrób sobie http://www.programosy.pl/program,ccleaner.html <<<--- C cleaner ;) lub http://www.programosy.pl/program,easycleaner.html <<<--- Easy Cleaner

Tu skana nie potrzeba ;)

2.Zdejmij blachę od kompa i przeczyść sobie wiatraczki a jeśli pomorze to przejedz resztę części bo ładny syf tam musi być ;)

3.Włącz antywirusa i wyczyść wszystko co się da ;)

4. Jeśli masz program który ustala twoją maksymalną temperature PC tu również go wyłącz lub zmień temperature maksymalną ;)

5. W biosie zmień temperaturę maksymalną komputera (To nie jest trudne poradzisz sobie ;p )

6. Jeśli czy coś piszczy przy restarcie to rozwaliłeś kartę graficzna ...

7.Jeśli nic nie pomogło to ja wysiadam xD

notoacta250.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...