Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stawianie Oss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż od kilku miesięcy próbuje stworzyć oss do testowania nowego orężu, testowania możliwości GM itd.

Mam pliki serwerowe by Rain, Navicata MySQL, clienta 2008, clienta zzyt2, clienta 2010 oraz chińskiego pormapa.

Gdy stawiam serwer (na serwer mam 500-512 mb ramu, bo całego ramu mam 768 mb) na początku mam kilka razy Connection Refused, a dopiero po czasie Network Unchearable x7.

Serwer próbowałem odpalić przez spolszczenie w metinie 2008, przez moda kamera, przez clienta zzyt2 z launcherem mc i co chwile błąd łączenia z serwerem...

Dodam że nie edytowałem żadnych tabel w MySQL ponieważ nie mam do niego dostępu.. korzystałem z poradników jak połączyć się z bazą navicat, wszystko dobrze wpisuje i pojawia się błąd łaczenia z bazą MySQL..

Wydaje mi się że nie mam usługi MySQL, bo bez AppServ i jego usługi MySQL start nie działała mi baza MySQL w plikach.. nagle rozwiązanie z AppServ'em przestało działać..

Do FTP również nie mam dostępu...

Nie zmieniałem portów, nic nie edyowałem..

W BSD wpisuje w pierwszym oknie IP karty loopback (192.168.2.1) a poniżej (IPv4 Gateway) ip 192.168.2.100.

Mógłby mi ktoś powiedzieć co jest grane ? Już męczę się z tym bite 4 miesiące i nadal nic...

Proszę o pomoc, gdy ktoś pomoże nagrodze + oraz 5* i co tylko chcecie :(

Dziękuje, pozdrawiam Marcin.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Refresh, odpowie ktoś ?

userbarwb.png

Opublikowano

Na hamachi to samo co w pierwszym poście...

Wydaje mi się że coś będzie z wartością ramu bo zwykle ludzie stawiają serwery na 1gb ramu a nie na 512 ^^

userbarwb.png