Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp Sie Przegrzewa Lol ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dziś rano zauważyłem ,że komp mi się mocno przegrzewa temperatura dochodzi do +90%.Wcześniej miałem ten problem ,ale gdy nie grałem jakiś czas to problem ustąpił.I mam pyatnie da się jakoś temu zaradzić i proszę nie piszcie postów np. kup nowy zasilacz,idz do serwisu czy tym podobnym za dobrę chęci pomocy stawiam +

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Weteran
Opublikowano

Przeczyść witrak.Upewnij się ze nie zasłaniasz filtrow, no i zadbaj o dobre przepływ powietrze w miejscu gdzie trzymasz swoj sprzet.

Jezeli to nie pomaga to mozliwe, ze masz zepsute wiatraki.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Spróbuj rozkręcić komputer oraz go wyczyścić od środka .. ja raz miałem ogromną warstwę kurzu w środku i mi się komp wyłączał .. na początku myślałem , że to coś z listwą ale potem rozkręciłem kompa , wyczyściłem i wszystko OK :)

W oczekiwaniu na s 26 !!

skrent.jpg

34469.jpg 33920.png

33870.gif 32245.gif

30041.jpg 2615.png

http://www.youtube.com/user/jookesh - FILMIKI Z MINECRAFT !

Opublikowano

dobra dzięki można closed topic

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...