Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział [Anime/Manga]

Anime/Manga  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o wprowadzeniu dzia?u Anime/Manga ?

• Jak najbardziej jestem na tak !
      2
    • My?l?, ?e to z?y pomys?.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W drodze ewolucji Mpc Forum ( wszyscy doskonale wiedzą, że już dawno odeszło od typowego forum wyłącznie o cheatach ) wpadłem na pomysł założenia nowego działu o tematyce związanej z Anime i Mangą. Wydaje mi się że nawet Ci którzy się tym nie interesują nie jeden raz słyszeli jedno z tych pojęć. Otóż w dzisiejszym świecie większość młodzieży, a czasem nawet dorosłych ma jedno ( choć niektórzy mają po kilka ) ze swoich ulubionych Anime - doskonałym argumentem jest fakt, że znaczna część forumowiczów ma avatar związany z tym tematem. Sądzę, że ta znaczna część była by zadowolona z wprowadzenia takiego działu w którym znalazłyby się jego ulubione pozycje, jestem też przekonany że owy dział przyciągnął by również wielu nowych userów. A do tych którzy nie lubią Anime - co wam będzie przeszkadzać taki dział, skoro was to nie interesuję to dajcie cieszyć się z niego innym, a sami tam nie zaglądajcie.

Jeśli takowy pomysł przyjąłby się zgłaszam od razu założenie poddziału "Naruto" i zgłaszam się na Moderatora, gdyż jestem w tym temacie obeznany i na bieżąco (przeszło 3 lata)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

I to im chyba wystarczy. Mimo, że tematyka forum jest naruszona, to nie zmieniajcie jej jeszcze bardziej.

Odpada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...