Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wszystko jak up@

Zastanawiam się nad samsung s8500 wave

ale może jakieś inne propozycje?

Za sensowne odp +

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Mogę Ci go polecić, ponieważ sam go mam już od ponad 2 miesięcy. Dobry hardware, ekran, obudowa. Wszystko wspaniałe prócz softu, ale jeżeli telefon nie jest dla Ciebie do zabawy to wybierz bade, z której osobiście jestem zadowolony. Jeśli masz więcej pieniędzy, a telefon to dla Ciebie zabawka to weź sgs'a, bądź czekaj na sgs II.

Opublikowano

sgs? nie wiem co to za telefon <zawstydzony> ;pp

właśnie zależy mi na graniu itp w telefonie

+poszedł

Pomogłem daj 5

Opublikowano

SGS= Samsung Galaxy S. Za 850 zł możesz kupić używany. Co do gier na fale to się nie wypowiem, bo nie gram prawie w ogóle, a jak już to tylko fruit ninja :D. Dużo więcej jest tytułów na androida, a jeszcze więcej na iOS. Na Twoim miejscu uzbierałbym te 1200 zł i kupił galaxy S, który jeszcze bardziej stanieje kiedy "dwójka" będzie oficjalnie dostępna.

Opublikowano

SGS= Samsung Galaxy S. Za 850 zł możesz kupić używany. Co do gier na fale to się nie wypowiem, bo nie gram prawie w ogóle, a jak już to tylko fruit ninja :D. Dużo więcej jest tytułów na androida, a jeszcze więcej na iOS. Na Twoim miejscu uzbierałbym te 1200 zł i kupił galaxy S, który jeszcze bardziej stanieje kiedy "dwójka" będzie oficjalnie dostępna.

Nie. Galaxy S nie stanieje jak wyjdzie SGS 2. Może stać się nawet trochę droższy ;)

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie. Galaxy S nie stanieje jak wyjdzie SGS 2. Może stać się nawet trochę droższy ;)

To jest możliwe... ale jednak mam nadzieje że stanieje , a nie podrożeje :D

W sumie , to ja również z czystym sercem mogę Ci polecić SGS, ale za 800zł to chyba tylko używany kupisz.

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Wszelakie smartphone'y z androidem do 850 zł będą dobre. Ja osobiście kupiłbym zte blade, i 200 zł zostawił sobie.

Innym razem.

Opublikowano

Ok dziękuje +rozdane ;]

Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to piszcze narazie wygrywa ZTE Blade

@edit słyszałem że jest wyświetlacz i TFT i AMOLED jak je odróżnić?

Pomogłem daj 5

Opublikowano

x8 jest dużo gorsze od zte blade. Ma mniejszy ekran o gorszej rozdzielczości. Zte blade ma chyba 3,5' cala a x8 3'

Zte blade ma rozdzielczość 800x480 a x8 320x480

Co do tych ekranów

ZTE blade z aparatem 5mpx ma zazwyczaj ekran amoled

Jak byś nie wiedział to amoled jest dużo lepszy od tft-lcd

RAsfepN.png
Opublikowano

http://allegro.pl/zte-blade-android-2-1-wifi-gps-512ram-szczecin-23-i1574406202.html

Trzymaj. Następnym razem bądź bardziej samodzielny k?

RAsfepN.png
Opublikowano

kupuj nokie 3310 !!!!

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

A o motoroli milestone, to nikt juz nie wspomnial...

A gdzie ty masz milestone za 800zł? Kosztuje tyle co Galaxy S a jest od niego dużo gorsza...

RAsfepN.png
Opublikowano

czytałem na innych forach że na swifcie (o.O) gry HD działają szybciej niż na ZTE to prawda?

Pomogłem daj 5

Opublikowano

X10 ,X10 mini pro lub viwaz pro super telefoniki :D

Vivas Pro

http://allegro.pl/nowy-sonyericsson-vivaz-pro-u8i-gw24-bez-locka-i1570097656.html#gallery

X10 mini pro

http://allegro.pl/se-xperia-10-mini-pro-nowy-gwarancja-2-gb-kart-i1579048846.html

X10

http://allegro.pl/nowy-s-e-xperia-x10-24-mg-bez-simlocka-8gb-i1589129249.html

@Down

Wawe 533 się trochę się przycina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...