Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Zapowiedz]Strefa Rozrywki[24/7][Vps]

DubleRs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minecrafticonbykaishinc.png

Witam

Mam do zaoferowania serwer strefyrozrywki.xaa.pl aktualnie wczoraj powstał dla sieci Minecraft,sa tez inne serwery takie jak CSS,oraz samp i TS3.

Serwer Minecrafta prawdopodobnie dzis wystartuje tylko poprawimy kilka malych poprawek,oraz wgramy mape która mamy przygotowana.

Informacja o Vps:

1. Serwery Minecraft hostowane są na maszynie o parametrach: - Intel Core i7-950 4 x 3,06 Ghz - 12 GB DDR3 Ram - 1000 GB HDD 7.200 U/min - 100 Mbit Uplink - System operacyjny Windows Server 2. Zarządzanie odbywa się przez nas własny Panel administracyjnym który umożliwia dokonywania podstawowych czynności Start/Restart/Stop. Dodatkowo znajdziesz przejrzysty edytor plików konfiguracyjnych dzięki któremu nie musisz logować się na serwer FTP. Wgrywanie plików również jest bardzo proste, ponieważ udostępniamy użytkownikom dane do serwera FTP dzięki któremu można bez żadnych ograniczeń modyfikować pliki.

Osoby Chetne zaczac gre zapraszam do wpisywania nicków znaczy podan na Whitlist tutaj.Ja bede je ręcznie rozpatrzał.

[b]Nick:[/b]
[b]Imie:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Staż Minecraft:[/b]

Forum - Dzis powstało Siwy ma zrobic działy i dlatego tutaj robie rekrutacje do Whitelist.

Pozdrawia DubleRs oraz cała Administracja Minecraft

1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Askatras1

Imie:Jakub

Staż Minecraft:2 lata

BTw dubler wejdz na skype dawno z tobą nie gadałem

Opublikowano

Nick:Carboon

Imie:Jakub

Wiek:13 lat, jestem najbardziej ogarniętym 13 latkiem ; )

Staż Minecraft:w minecrafta gram bardzooooo długo, liczę że już gram okolo roku może półtora. na mpc forum robiłem wiele poradników z modami jak i pomocne.

userbanner.jpg

Carboon is the best!

Pomogłem ?

Licze na add.png

Opublikowano

Nick:Vanguard2213

Imie:Sebastian

Staż Minecraft:około 1 roku, nie pamiętam dokładnie

+dodam, że mam orginalnego MineCrafta. Proszę, dodaj mnie też. Szukam porządnego serwera, i wydaje mi sie że ten będzie dobry.

Opublikowano

Nick: CrystalFire (na tym mam premke)

Imie: Pawel

Staż Minecraft: dlugo. Jestem global modem (mam nadzieje ze bede rowniez na tym premium) serwa MPC ;].

Opublikowano

Nick: Domix

Imie: Dominik

Staż Minecraft: od alphy 1.2

Jeszcze mojego kolege

Nick: Mistikword

Imie: Mateusz

Staż Minecraft: beta 1.2

Opublikowano

Nick:MasterTrojan

Imie:Tomek

Staż Minecraft:Tylko 1 miesiąc, ale myślę, że żółtodziobem nie jestem. Jeszcze nie opanowałem w 100% elektryki ale resztę znam.

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...