Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jan Paweł Ii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym abyście opisali swoje odczucia , może spotkanie z Karolem Wojtyłą , dla mnie osobiście odmienił życie na leprze

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

Chciałbym abyście opisali swoje odczucia , może spotkanie z Karolem Wojtyłą , dla mnie osobiście odmienił życie na leprze

Aha

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wiedziałęm że ktoś , taki cep jak Ty musi o tym pisać nawet tutaj ... Mało tego się nasłuchałeś w radiu/TV/kompie ?!

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie mojej pierwszej wizyty w Watykanie, chyba w 2003 r, toteż Jana Pawła II nie pamiętam. Jednak będąc starszy (dojrzalszy?) po przeczytaniu paru książek ludzi mądrzejszych i obejrzeniu kilku filmów, zrozumiałem jak wielkim był człowiekiem i ile zrobił na Nas.

@upy

Jaka dla was znowu prowokacja? Mamy ważny dzień i można chyba porozmawiac o odczuciach.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

@UP

Może i dzisiaj jest ważny dzień i temat był by ok gdyby nie jego założyciel ^^ Dla Mnie to jest prowokacja i w jakiś sposób lekceważenie tego z jego strony.

Nawet jeśli chciał założyć poważny temat to jakoś mu to nie wyszło. qrwqr następnym razem sobie po prostu odpuść ;)

Opublikowano

Pamiętam to jak dziś! Janek zaprosił mnie do swojej letniej posiadłości Castel Gandolfo... Oj ale się działo!

Tak na serio. Nigdy nie spotkałem Janka i nie żałuję >.<

RAsfepN.png
Opublikowano

Moim zdaniem autor tematu , nie wydaje mi się żeby robił sobie jaja z tego przecież dużo było takich przypadków jak Jan Paweł II odmienił życie wielu ludzi może on jest wśród nich ? Ja niezbyt pamiętam go ponieważ kiedy odchodził miałem 14 lat i nie pamiętam żadnego z jego pobytu w polscje i tego żałuję też chciałbym go zobaczyć no ale cóż nie wszystko ma sie co się chce , ale codziennie się modle do niego :)

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

sam wtrace swoje 3 grosze... nie jestem wielkim chrzescijaninem... czasami w wazniejsze swieta pojde do kosciola ,przezywam swieta z rodzina ,mysle ,ze istnieje jakies zycie pozaludzkie ,ale nie w tym wymiarze czy cos w tym stylu ;)

jedyne co zauwazylem po odejsciu Karola Wojtyly to to ,ze bardzo wzrosł % ateistow w Polsce... Nie wiem jak wy ,ale to jest zauwazalne i to mocno... Kiedys czegos takiego nie bylo...

hersygna.png
Opublikowano

jedyne co zauwazylem po odejsciu Karola Wojtyly to to ,ze bardzo wzrosł % ateistow w Polsce... Nie wiem jak wy ,ale to jest zauwazalne i to mocno... Kiedys czegos takiego nie bylo...

Bzdura. Odejście Karola Wojtyły nie ma żadnego wpływu na ateizm.

DOWN:

Nie dissuj Mnie, plox. Deklaruje się jako ateista :<

Opublikowano

Może i nie miało aż tak wpływu. Ale coraz częściej słyszy się o ateizmie, tzn. dzieciaki, które chcą się popisać przed kimś, gadają że są ateistami samemu nawet nie wiedząc co to oznacza.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To co czujesz, Twoja sprawa. To co my czujemy, nasza sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...