Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Problem Z Konsolką ;X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Do rzeczy. Mam konsolkę PSP FAT 1003. Miałem bricka, z którym sobie poradziłem bez problemu, ale po odbrickowaniu nie mam obrazu... Dźwięk jest, diody są a ekran czarny. Co zrobić?? Kilka razy wgrywałem softa.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up

To akurat wiem...

@2up

Miałem 5.50 GEN-B(full) a po wgraniu z mms to CHYBA 5.00 m33

Opublikowano (edytowane)

ref

// edit

Sorka nie spojrzałem na godzine... 21 min za szybko...

Edytowane przez krycha1996

Opublikowano

Z tego co czytam wychodzi , że nie dokońca sobie z tym brickiem poradziłeś jedno pytanie czy po odbrickowaniu działało wszystko chociaż przez chwile normalnie ?? Bo jak nie to tylko dźwięk naprawiłeś a reszta hmm jedno jest pewne Serwis Sony Ci już nie pomoże .

darkvadersygna.png
Opublikowano

Z tego co czytam wychodzi , że nie dokońca sobie z tym brickiem poradziłeś jedno pytanie czy po odbrickowaniu działało wszystko chociaż przez chwile normalnie ?? Bo jak nie to tylko dźwięk naprawiłeś a reszta hmm jedno jest pewne Serwis Sony Ci już nie pomoże .

Miałem Full Bricka - naprawa tylko przez wymianę płyty głównej lub MMS z TM i pandory. Ja wybrałem to drugie i teraz nie wiem czy się od brickowało i spróbować bez TM czy jeszcze raz spróbować. Bo jak zrobię bez TM to się znowu zbrickuje a jak z TM a nie ma full bricka to też się zbrickuje, więc szanse 50/50... ;/ Nie wiem jaka "wersja" bricka. (Te info mam od kolegi, który miał taki przypadek - wk****ł się i wymienił płytę główną...)

Opublikowano

Jedź tam gdzie kupowałeś i zapłać im,żeby wysłali tam skąd dostali PSP i oni naprawią.(Ja tak miałem,ale to nie był brick,siora zalała herbatą...)A jeśli przez neta to wyślij pocztą,ale wcześniej uprzedź typa na email

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Jedź tam gdzie kupowałeś i zapłać im,żeby wysłali tam skąd dostali PSP i oni naprawią.(Ja tak miałem,ale to nie był brick,siora zalała herbatą...)A jeśli przez neta to wyślij pocztą,ale wcześniej uprzedź typa na email

Do Ameryki nie pojadę :D

W pobliżu nie ma żadnego serwisu z PSP a te, które znalazłem (które to naprawiają) są na drugim końcu Polski i w dodatku wszystkie mają "wizytę osobistą".

Opublikowano

No z ciekawe czy naprawią a jak już to mogą dużo zażądać bo to przeróbka zepsuła konsole i w końcu i tak pewnie wyjdzie , że lepiej ci wyjdzie kupić nową konsole.

darkvadersygna.png
Opublikowano

UPx2@Znajdź email sklepu w ameryce gdzie kupowałeś i ich adres,i po prostu tam wyślij z opisem problemu.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

UPx2@Znajdź email sklepu w ameryce gdzie kupowałeś i ich adres,i po prostu tam wyślij z opisem problemu.

Napisałem. Dostałem wiadomość (tłumaczona translate.google.pl en -> pl):

Witam. Jest taka możliwość. Naprawa 20-30$ - możliwa większa. Przesyłkę pokrywa pan sam (chodzi o to, że ja pokrywam przesyłkę). Pozdrawiam xxx yyy

Byłem na poczcie i przesyłka do Ameryki:

Zwykła 50zł

Ubezpieczona 100-150zł - zależy od wagi i wartości ubezpieczenia

Czyli wychodzi, że naprawa wyjdzie 300zł... Poczekam chwilę... W wakacje na pewno pojadę do Zakopanego, więc zapytam taty czy podjedzie do Krakowa a jak nie to poczekam aż przyjedzie ciocia z wujkiem i mi wezmą do Gliwic i oddadzą w lipcu.

Close please

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...