Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak ^^ zbugowal mi sie jeden kierowca normalnie 17 lvl jeszcze przed cheatowaniem xD , znalazlem na ElitePvpErs Redeem Code na 1000 boostow to sie oczywiscie zlapalem podniete i wykupilem sobie najszybszy samochod w grze na 1 dzien :PP pogralem 3 godzinki czy 4 , wyszedlem z gry mialem 1 race do nowego Lvl-a ale wyszlem i po 7 dniach weszlem jeszcze raz i nie moge wejsc na Kierwoce ale jak wejde na to samo Ea account i zrobie nowego kierowce to wszystko dziala ^^ probowalem na innym kompie nawet i taki sam blad to chyba oczywiste ze cos z serwerem jest nie tak a nie z mojim komputerem. Tak wlasnie im pisalem tylko ze po Ang no i moze nie pisalem ze szukalem na ElitePvpers ; )) , po 1 dniu mi napisali zebym powylanczal Firewalla itp o.O napisalem ze jest wylonczony i ciagle jest ten sam blad , i napisalem ze placilem za kolejne boosty i chce miec od bugowane konto a oni pisza ze to jest trudne do rozwiazania itp i dziekujemy za powiadomienie WtF chce miec konto za ktore placilem i to nie 2 czy 3 zl ..... , naprawde to jest przeginka

ale dzieki NISMO dzieki wielkie znalazlem trainer i sobie cheatuje mam juz 9 lvl i 0 przegranych :)) , i nawet nie dostalem bana haha .

to tyle mam dopowiedzenia na temat Ea Support .... nie mozna na nich liczyc ...

169048.jpg
Opublikowano

No niestety, Support NFSW jest mało operatywny i nie można liczyć na żadnego typu pomoc :ninja:

W każdym razie, dobrze że to mówisz, bo dosyć często zdarza się, że np: Nie możesz wbić na konto i musisz zaczynać od nowa.

Jeśli to ktoś przeczyta, będzie ostrożniejszy xD

Opublikowano

Mam to samo, powiem tyle, mnie też mają w dupie:

- 2 wiadomości do PL;

- 1 wiadomość do ENG, odpowiedzieli, żeby zrobić reinstall'a, zrobilem... to samo;