Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwis Z Darmowymi Itemami Do Warrocka

Nagroda.eu

Czy uczestniczyłbyś regularnie w tym serwisie ?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uczestniczy?by? regularnie w tym serwisie ?

• Tak, codziennie robi?bym oferty
      29
    • Tak, chocia? raz na tydzie?
      22
    • Nie, jest to zb?dne
      5
  2. 2. Czy wype?ni?by? ofert? polegaj?c? na za?o?eniu darmowego konta bankowego ?

• Tak
      15
    • Tak, ale musialoby by? dla nieletnich
      22
    • Nie
      17
  3. 3. Do jakiej gry chcia?by? naagrody ? Wybierz typ, a nast?pnie napisz posta o któr? gr? chodzi.

• FPS
      26
    • MMO
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam w planie otwarcie serwisu ala playspan.

Lecz jak wiadomo z playspanem trzeba się bawić, zmieniać ip , znać angielski itp .

Na mojej stronie będzie coś innego .

Będą polskie oferty.

Przykładowo:

Zapisanie się do newslettera

Rejestracja na jakiejś grze www

Darmowa rejestracja na stronie

Będą również bardziej skomplikowane oferty :

Założenie darmowego konta w banku

Założenia konta w Mbanku dla nieletnich

Walutą w serwisie będą punkty .

Na nazbieranie punktów na premkę gold 3 dni będziesz musiał poświęcić marne 10 minut !

Oferty będą bardzo ciekawe , jak i nagrody .

W ofercie będą rzeczy do Warrocka, innych podobnych gier ,jak i również MMO .

Start serwisu już niebawem, a tymczasem proszę o udział w ankiecie , która ma na celu sprawdzenie ilości potencjalnych użytkowników

Opublikowano

Moim zdaniem ten temat jest nie potrzebny ....

Najpierw zrób taką stronę i wtedy mamy o czym gadać . Tak samo jak ja napisze ,że jutro będę miliarderem i kto chcę połowę mojego majątku,....B)

Opublikowano

gosc ma w nicku link do strony ^^

1. Tak, chociaż raz na tydzień

2. Nie

@ InfoMode co ty pierniczysz?!

Tak samo jak ja napisze ,że jutro będę miliarderem i kto chcę połowę mojego majątku,....

jak jutro bedziesz miliarderem to po co Ci połowa z tego (500 000 000) skoro masz 1 000 000 000; stracił bys połowe.. w ogóle nie przemyślane ^^

Hejo

Opublikowano

Dodane nowe pytanie w ankiecie

@ InfoMode Nie rozumiesz idei strony

Przecież ja i wy na ty będziecie zarabiać ! Myślisz, że otwieram jakiś caritas ?

Aby coś sobie wziąć trzeba będzie nazbierać punkty .

Ale np. za założenie konta będziesz miał tyle punktów,że wystarczy na golda 30 .

Opublikowano

Skąd wiesz, że scam jak nie powstał ?

Serwis nie powstał, bo były tam takie oferty jak na Playspan no i mi ich nie zaliczali.

@pawel1515

Przeczysz to co mówisz .

Wtedy były tylko testy.

Do współpracy zaprosiłem moderatora,który próbował robić oferty .

Wtedy za nie nic nie dostałem, ale jednak podarowałem mu w zapłacie premkę 3 dni .

Wtedy również każdy mógł podać fake dane ,przez co bym musiał czekać do końca miesiąca, aby okazało się, czy dostanę zapłatę za ofertę zrobioną fake danymi .

A tutaj widzę od razu, jak zaliczy dodaje punkty, jak nie to nie :)

Więc podsumowując :

Jeśli nie wiesz o co chodzi w takich stronach, lub chcesz sobie pofantazjować ,bo ci szkoda to idź do mamy i jej się wyżal .

PS. Ten temat to sonda, która pomoże mi ustalić jakie oferty dobrać i jakie nagrody .

Proszę o nie usuwanie, bo jak wiadomo w każdym biznesie trzeba przeprowadzić badanie rynku.

Opublikowano

Powiem zbadaj to ty sobie mózg ;) zagłosowałem w tej ankiecie ale nie wiem po co.Jeszcze raz do ciebie prosto i doszczętnie zbadaj sobie mózg

Opublikowano

Czy mógłbyś wyjaśnić swoje słowa ?

Bo ja to rozumiem tak :

Chciałbyś aby taka strona powstała, no to zagłosuj, jak nie to wyjdź z tego tematu i już ,albo zaglosuj i wyjdź .

Jeden gość napisał jakieś brednie i teraz kidy będą mnie wyzywać abym zbadał sobie mózg.

Twoja reputacja mówi dama za siebie .

Więcej już nie będę się bronił od ataków tych mniej rozumnych i pozbawionych kultury osobistej ludzi .

Proszę zainteresowanych o udział w ankiecie .

Pozdrawiam .

Opublikowano

PSS@ UP nie jestem kidem to po 1 po 2 zrób taką stronę a nie robisz zbędny spam na forum jak zrobisz to wiadomo że ludzie będą woleli robić polskie reklamy a nie pierniczyć się z zmianą ip czy innymi głupimi reklamami pomyślcie sobie sami i ty też jest to robione po to aby dobić postów a jeżeli faktycznie masz zamiar zrobić to to zrób i wtedy tu wklej i zobaczysz że ludzie na pewno będą to wypełniać ;) Pozdrawiam Dziocha

Opublikowano

Hahaha, bardzo zabawne :D To ja mam w planach zrobić grę ala Warrock kto będzie chętny i kupi do niejpremium? Bez jaj, trzeba najpierw umowy z tymi, którzy płacą za te reklamy, ty musisz włożyć kilka(?) tysięcy na zakup premek, kredytów itp. które później można będzie dostać za punkty. To nie jest tak, że budzisz sie rano i myslisz sobie "to ja sobie zrobię stronke taką jak playspan.."..

Opublikowano

@all

Kurde zły przykład dałem i każdy się czepia. Moim zdaniem ta strona nie powstanie i to jest też reklamowanie innej strony (Która masz w nicku) a to jest zakazane ....

A jeśli piszesz ,że jeśli nam to się nie podoba to wyjdźmy , to ja nie wyjdę bo jestem użytkownikiem tego forum i chyba mam prawo do głosu nawet jeśli mi się coś nie podoba .

Opublikowano

Zgadzam się z tobą :)

Lecz umowy z firmą nie muszę mieć, wszystkiego już się dowiedziałem .

Temat już można zamknąć, bo zobaczyłem, ile chce serwisu , ile nie :)

Bardzo dziękuję za głosy w ankiecie .

Pozdrawiam.

Dam znać jak serwis będzie gotowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...