Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mysticmt2

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś chciałbym przedstawić nowy prywatny serwer metin2, serwer jest robiony już od kilku miesięcy, ale jest co raz bliżej ujrzenia światła dziennego, więc już teraz daje wam możliwość zapoznania się z podstawowymi informacjami na temat serwera i przygotowaniem się do gry. Serwer jest wzorowany na AnimeMT2 i dawnej Triadice.

Podstawowe Informacje:

*Max LVL: 127

*Raty: Nie podaje w %, ale jest podobnie jak na AnimeMT2.

*Skille: Skille zostają takie jakie są, bez żadnych zmian.

*PKT Statusu: 125

*Pliki serwerowe: 2010r.

Nowości:

*Nowe Bronie: 3-4 dla każdej profesji

*Wierzchowce: Odbugowane bicie, odbugowane bony (dla każdego wierzchowca inny bon).

*Pieczęcie: Do każdego wierzchowca zostaną dodane 2 pieczęcie (1 z możliwością zdejmowania, a druga bez)

*Nowe Zbroje: Prawdopodobnie będą 2 nowe zbroje dla każdej profesji + pomysł nad wprowadzeniem specjalnych zbroi na 127 lvl.

*Nowa Biżuteria: Będzie to biżuteria smoka (zmienione wrodzone bony (nie takie jak podstawowe) (niespodzianka!)

*Nowe Metiny: Będą dodane 3-4 nowe metiny.

Dodatki i inne wiadomości:

*6/7 bon: Stanowcze NIE! I tutaj nie będzie żadnych zmian. NIE i KONIEC!

*Client: Client jest w trakcie prac, zostanie on wydany po wyjściu serwera, chcemy go dopracować jak najlepiej.

*Rekrutacja: Na dzień dzisiejszy szukamy sponsora oraz ogarniętą osobę od clienta. (więcej na PW!)

*Data startu: Dokładna data nie jest znana, ale najpóźniej do 15 maja wystartują BetaTesty (trwające ok. 3-4 dni)

*Handlarze: Handlarze zostaną ukazani najprawdopodobniej dziś ok. godz. 22

*BETA TESTY: Tutaj jest mały minus ponieważ będą one prowadzone prawdopodobnie na hamachi albo no-hamachi. Główny start serwera będzie oczywiście na Dedyku!

*ItemShop: W ItemShopie nie będzie żadnych zbroi, broni, biżuterii itp. Będą tam ewentualnie ulepszacze, koń militarny, dodatki do Expa (1, 3, 7, 30 DNI). I takie dodatki, przez, które normalny gracz będzie w stanie być najlepszym, dzięki swoim umiejętnością.

Misje

*Biolog: Biolog będzie od lvla 30 do 120 (co 10 lvli). Nagrody są całkowicie edytowane. Czas oddawania prawdopodobnie 1godz. (może ulec zmianie)

*Inne misje: Na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie powiedzieć ile będzie misji, ale trochę ich będzie. Będzie sporo misji na 100+ lvl.

*Koń: Misje na lvl konia, będzie można robić co 3godz.

System Ulepszeń

*Będzie on aktualizowany na bieżąco!

*Zbroje: Stal +9 ----> Szafirowa Stal +0/9 (80-89lvl) ----> Szmaragdowa Stal +0/9 (90-99lvl) ----> Niebiańska Stal +0/9 (100/109lvl) ----> Hwang Epicki (127lvl) (Hwang Epicki nie jest jeszcze pewną zbroją).

*Biżuteria: Kolce z Nieb Łez +9 ----> Kolczyki Smoka +0/9 (80-89lvl) ; Naszyjnik z Nieb Łez +9 ----> Naszyjnik Smoka +0/9 (80-89lvl) ; Hełm 41lvl ----> Hełm Smoka +0/0 (80-89lvl) ; Bransoleta z Nieb Łez +9 ----> Bransoleta Smoka +0/9 (80-89lvl) ; Buty Ognistego Ptaka +9 ----> Buty Smoka +0/9 (80-89lvl) ; Buty Feniksa +9 ----> Buty Seotu +0/9 (80-89lvl)

Handlarze:

handlarzei.png

Stan serwera z dnia 01.05.2011r.

1. Ukończone w 100% NPC.
  2. Ukończona w 100% epicka biżuteria wraz z unikalnymi bonami.
  3. Ukończone w 100% 4 zbroje dla każdej profesji wraz z unikalnymi bonami.
  4. Dostosowane bony w %. (nie ma tych mały % tzn. 2,4 itp.)
  5. W 50% skończone nowe/epickie bronie - są odbugowane i dodane 2 bronie dla każdej klasy. W sumie będą 4 dla każdej profesji.
  6. Biolog w pełni ukończony do 90 lvl. Zostały tylko 3 misje jeszcze (100, 110 i 120lvl)

PS. Dziś może dodam zdjęcia z ulepszaniem zbroi oraz biżuterii.

To tyle narazie ode mnie, jeżeli macie jakie kol wiek pytania proszę pisać w tym temacie, ale bez większego spamu. Na wszystkie pytania bardzo chętnie odpowiem.

PS. Jedynym problemem, który może się pojawić podczas wypuszczenia serwera to sponsoring, brak funduszy. Dedyk na 100% będzie na 1 miesiąc, ale dalej nie jesteśmy pewnie czy finansowo damy radę, jeżeli IS przyniesie mały zysk.

Opublikowano

Mniej wiecej kiedy wyjdzie serwer???. Serwer zapowiada się bardzo fajny na 100% zagram . napisz mi na Pw(sprawa sponsoringu). pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Mam kilka pytan:

-Mozna wiedziec do czego ten medal? Do konia ? Na start nie bedzie boja?

-Mozna widziec jak z bonami jakie maxymalne? I jak beda wchodzic same maxy ? 2 najwyzsze? Czy normalnie?

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie ale mam takie pytanko czy będzie może pierścień teleportacji??? <bo takie ciągłe bieganie między miastem a expowiskiem często nudzi gracza;d>

zmija.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytan:

-Mozna wiedziec do czego ten medal? Do konia ? Na start nie bedzie boja?

-Mozna widziec jak z bonami jakie maxymalne? I jak beda wchodzic same maxy ? 2 najwyzsze? Czy normalnie?

Na start będzie 5 lvl konia. Misja na lvl konia co 3godz.

Bony maxymalne są takie jak na PL, co do % jakie będą to te niskie są usunięte (tzn. 2% itp.)

Serwer zapowiada się ciekawie ale mam takie pytanko czy będzie może pierścień teleportacji??? <bo takie ciągłe bieganie między miastem a expowiskiem często nudzi gracza;d>

Pierścień Teleportacji każdy dostaje na start.

Opublikowano

Na start będzie 5 lvl konia. Misja na lvl konia co 3godz.

Bony maxymalne są takie jak na PL, co do % jakie będą to te niskie są usunięte (tzn. 2% itp.)

Pierścień Teleportacji każdy dostaje na start.

Aha. No to na serwerze na pewno zagram do zobaczenia <jak coś to nik Viper:)>

zmija.jpg

Opublikowano

Stan serwera z dnia 01.05.2011r.

1. Ukończone w 100% NPC.
  2. Ukończona w 100% epicka biżuteria wraz z unikalnymi bonami.
  3. Ukończone w 100% 4 zbroje dla każdej profesji wraz z unikalnymi bonami.
  4. Dostosowane bony w %. (nie ma tych mały % tzn. 2,4 itp.)
  5. W 50% skończone nowe/epickie bronie - są odbugowane i dodane 2 bronie dla każdej klasy. W sumie będą 4 dla każdej profesji.
  6. Biolog w pełni ukończony do 90 lvl. Zostały tylko 3 misje jeszcze (100, 110 i 120lvl)

PS. Dziś może dodam zdjęcia z ulepszaniem zbroi oraz biżuterii.

Opublikowano

@UP

Co do startu i max lvl wszystko masz opisane, wystarczy poczytać w spoilerach... Serwer TS3 będzie ok. 15 maja. Będzie to prywatny serwer, nie jakiś tam publiczny kanał.

Opublikowano

Czekam tylko na start Serwera, dajcie wczesniej do pobrania klienta. Zagram na 100% . Aaaa i zdóbcie sygne dla gazdego i wstaw ją w prezke , gracze Serwera będą mieli jego sygne, Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dodam kilka ss'ów z serwer dzisiaj. I pod wieczór opiszę kilka nowości, które już są dodane i działają poprawnie na serwerze.

Opublikowano

Paciula , prosimy już o te SSy bo nie wiem czy zagram, może czymś mnie przyciągnie ten server .

PS. Nie dodawaj KD do sklepu , będzie motywacja do chodzenia na metki :] , lepiej żrób z metków +35 kd +3 leci i już , wtedy gra będzei miała sens :Dww

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

To tak 5 bon będzie leciał z metinów, to nie ma być 4FUN, że wszystko podane na tacy. Co do KD to piszcie czy wolicie w sklepie czy z metinów od 30+ lvl?

Opublikowano

To tak co do KD to najlepiej aby tylko z metinów leciały, no ale zrobić drop żeby np. tylko te +3 leciały czy jaki tam jest max.

Na taki serwer na pewno ludzie przyjdą ... Nie będzie tak że nie ruszając "dupy" z m1 kupią eq w IS i jeszcze wybonują dobrze...

Opublikowano

Okej, przekonaliście mnie. KD będą leciały z metków od 30 lvl.

Metiny 30-55 lvl = KD+3

Metin 60-80 lvl = KD+4

Metiny 85+ lvl = KD+5 (rzadko)

Opublikowano

No i bardzo mi się to podoba !

Będzie jakaś satysfakcja z tego że będzie się mieć kd +5 w zbroi/broni ...

Opublikowano

Tak jak obiecałem SS z serwera, na razie jest to jeden, ale w miarę możliwości będę dodawał więcej. Tutaj jest pokazane całe epickie eq. Do jutra dodam też bronie.

51448063.png

Co do systemu ulepszeń opisane jest na pierwszej stronie w głównym poście.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...