Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{Tut}Drophack Działający Na Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was ( znowu :) ) bardzo serdecznie. Wchodzę dzisiaj na MPC Forum i patrzę, a okazuje się, że nie działa Wam DropHack?! Myślę sobie jak to możliwe? Mi działa. A więc postanowiłem napisać MiniTut.

1. Pobieramy KamerMod oraz wypakowywujemy go do folderu z metinem ( domyślnie C:\Program Files\Metin2 )

To jest ukryta treść, proszę

2. Potrzebujemy 2 konta. Pierwsze, konto A będzie naszym DropHackiem, drugie, konto B, jest niezbędne, aby DropHack działał. Logujemy na CH1 nasze postacie.

3. Postać z konta A robi PT ( zaprasza do grupy ) konto B, oczywiście zatwierdza przyłączenie się do grupy

4. Konto B teraz musi się wylogować.

5. Przełączamy metki na konto A. Wciskamy klawisz F6 i wyświetla nam się okienko z KamerMod. Szukamy funkcji DropHack, klikamy ON.

Działa !!

PS

mam zamiar wrzucić Wam mój folder z metinem na jakiś Hosting. A w nim Zmienione ikony ( by Kamer1337 ), działający KamerMod, FishBot by Erpel 3.0.7 ( działa ), oczywiście zablokowany HS. Zainteresowani?, jak będzie 40 + plusów tutaj, to zacznę uploadować. Oczywiście Napiszcie w komentarzach na co mam wrzucić.

Pozdrawiam !! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znam od dawna ale nie uzywam ;) + za starania

gram na PL

woj body 71

nick: skalpel

serwer: monoli

skille:

-szarża G8

-aura M4

-wir 14

-3stronne 1

-berserk m3

Opublikowano

yyy, ziom zle mnie zrozumiales, ja dh juz uzywam od dawien dawna, ale czesto sa tematy na temat kamer moda, to uploadnij SWOJEGO metka z kamer modem fb itp, ktos moze podepnie, a kamer sie zgodzi dla dobra forum :P

Opublikowano

znam od dawna ale nie uzywam ;) + za starania

yyy, ziom zle mnie zrozumiales, ja dh juz uzywam od dawien dawna, ale czesto sa tematy na temat kamer moda, to uploadnij SWOJEGO metka z kamer modem fb itp, ktos moze podepnie, a kamer sie zgodzi dla dobra forum :P

Napisałem jaki jest wymóg, 40 + plusów, być może przy 20 już będzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...