Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie każdy zna tą modyfikację , ale dla przypomnienia powiem że :

Modyfikacja dodaje różnych pracowników (tanią siłę roboczą) która składa się z :

-Drwala

-Górnika

-Farmera

-Listonosza

-Bank (dodany w 1.5.1)

Temat Modyfikacji :

To jest ukryta treść, proszę

Download :

Nasi pracownicy wymagają oczywiście od nas narzędzi do pracy - które musimy składować w ich skrzynkach .

Gdy nadchodzi noc nasi podopieczni wracają do swojej "skrzynki" - a następnie stawiają obok niej znak z napisem "ŚPIĘ"

Gdy nie mają oni narzędzi (tzn: nie damy im ich .) wrócą oni do swojej skrzynki i postawią znak : "Nie ma np: Łopaty , kilofa , siekierki , motyki."

Gdy jakiś pracownik umrze - po jakimś czasie pojawi się obok skrzynki .

Pracownicy potrafią się również "podsadzać" - za pomocą nigdy nie kończącego się klocka ziemi .

Wszystko co nasze piony zbiorą - składują w swoich skrzynkach .

Listonosz zajmuję się pobieraniem od nich tych właśnie surowców i dostarczanie ich do naszej skrzynki np : w naszej posiadłości .

SKAN :

Poradnik nie mój

Opublikowano

Hmm.. No wszystko fajnie tylko jak postawiłem drwala włożyłem mu siekierki i się przespałem nie mogłem tej skrzyni w żaden sposób otworzyć... Krzyczał mi, że nie ma siekierek to mu wyrzuciłem ale nadal nie mogę zabrać drewna. Pomoże ktoś? :/

Opublikowano

Jeśli robisz drwala siekiera mu się po jakimś czasie skończy więc musisz zrobić drugiego inaczej się nie da.

@Edit

Albo zniszcz skrzynkę i postaw jeszcze raz. xD

Opublikowano

Ale on ścina drzewa tylko ja nie mogę zabrać tego drzewa ze skrzynek... Zrobiłem też tego "listonosza" to wgl się nie pojawił.

@Edit. Jak rozwalę tą skrzynkę to wszystko z niej znika więc jaki w tym sens?...

Opublikowano

kolejny neo kid

Dla autora plus :P Jak byś mógł to powiadom mnie o następnej wersji mine colony gdy wyjdzie kolejna wersja MC

siemaxDD nie zadawaj głupich pytań i myśl !!!!!!!!!!!!!!!!

Yebnij plusa to nie boli............