Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Speedhack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak zrobić, aby wykryć szybkość? Np. w Minecrafcie. Żeby iść muszę trzymać W. Jeśli przełączam na CE, postać staje. Nie wiem jak to wykryć.

Opublikowano

By ustawić tak:

aby wykryć to ja nie wiem ;(

właczasz Cheat Engine i dajesz na procesy i java

potem masz tam speedhack zaznaczasz go i ustawiasz np. 5.0

46759183.png

Opublikowano

Jeśli nie znasz wartości jaką ma dana rzecz np. życie tak jak w cod 4 to wtedy używasz increased i decreased value (chyba tak się pisze) więcej dowiesz się na youtube.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Heh, dzięki :D

#EDIT

Hmm... W Minecrafcie jak daje speedhack (metoda effx03) to chwile mogę tak chodzić, ale po chwili gra znów toczy się normalnie. Nie wiem co jest ;/

Opublikowano

Popatrz na youtube ale jak chcesz go używać, żeby grać to pobierz już istniejące. Po co się męczyć.

GrottyCracker22.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

hmm mi też to denerwuje gram sobie z speedem a potem lol wyłącza się i muszę od nowa włonczać a czasami mi 12xresetuje czyli włoncza się już tapeta i znów reset i tak 12x koledze przez to komp się zepsuł yy 600stów w plecy za naprawe tera nie uzywa hackow ani nic <_< <_< <_< <_< <_< :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Niestety to będzie przyspieszało tylko przez krótką chwilę.

Można też przyspieszyć minecrafta po prostu zmieniając czas na kompie do przodu,ale chyba teraz w tej najnowszej wersji minecrafta to już nie działa.

Zbieram +

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...