Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej^^

jak ktoś nie rozumie z tematu to mowie odrazu, jak ktoś miał kiedyś program "chomikbox" dzieki ktoremu mógł ktoś pobierać bądź wrzucać na serwer pliki np piosenki filmy itp. to gdy włączałem na chomikuj.pl dany utwór to ten chomik zaklada sluchawki i kiwa głową^^ i tu moje pytanie czy jest jakaś mozliwość napisania kodu bądź czegoś w jakims emulatorze < chyba dobrze napisalem> by na komputerze < bez programow typu chomikbox> gdy włacze piosenke dana animacja <badz nawet taki chomik> zacznie sluchać na sluchawkach? tzn takie coś ze ja co robie na komputerze a on "robi to samo" ?

PS. pytam gdyż nie wiem a fajna to rzecz dla mnie, na pisaniu kodow w emulatorach lecz jesli chodzi o to zdjecia/animacje tego chomika są zapisane w programie < do tego folderu z tymi zdjeciami/animacjami mozna wejsc.> napisalem to jak umialem:D jak ktos czegos nie rozumie niech powie wytlumacze

;]

Opublikowano

tzn animacje wiem jaks sie robi, a wie ktoś albo ma kod jak napisac ze wlacze program, wie jak ktos napisac taki kod? najprostszy jak sie tylko da ? nie znam się na pisaniu tych kodow wiec poprostu prosze wiec jak ktos wie i mogl by to zrobić dla mnie byl bym wdzieczny;]

;]

Opublikowano

Pisz ile płacisz w pierwszym poście, bo nikt nie będzie się specjalnie pytał...

Hm.. to jest nawet łatwe, więc kase chcesz za to brać? No cóż...jak tam chcesz :P

A co do tematu bardziej: moge napisać, ale pojutrze, bo dzisiaj mi sie nie chce (po podróży) a jutro bd zajęty. :P

• Dodaj nową pozycję...