Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

ostatnio zacząłem pisać w C++ ale jak zainstalowałem Visual Studio 2010 i co kolwiek napisze to mi wywala błąd że takiej komendy niema.

Sądze że to wina tego że chyba nie mam bibliotek. nawet jak wpisze #include <conio.h> wywala mi bląd

To jest ukryta treść, proszę

oraz Error

To jest ukryta treść, proszę

a jak wejde w lokalizacje : Microsoft Visual Studio 10.0\VC\include to tylko 2 pliki tam są.

I mam nadzieje że wiecie jak temu zaradzić. Sciągnąc biblioteki czy co?

Opublikowano

to jest darmowa wersja Visual Studio 2010 czy pirat?

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

1. Uruchamiam Microsoft Virtual Studio 2010.

2. File ---> New-----> Project...

3. Wybieram : Win32 Console Application.

4.Wpisuje Name

5. Daje OK

6. W oknie co sie na nowo wyświetli daje "Next >"

7.Ustawienia jakie mam tam zaznaczone: "Application type: Console Application.";"Additional options: Precompiled header"

Reszta odznaczona

8.Finish

Opublikowano

Fabrycznie to powinny być biblioteki przynajmniej te podstawowe. Może przy instalacji coś odznaczyłeś ?

EDIT:

Jak chciałem użyć biblioteki conio2.h to pisało, że muszę ją zlinkować może musisz coś z tym zrobić ale wątpię...

EDIT2:

Powiedz też z jakiego źródła ściągałeś bo może w konia cię zrobili. Najlepiej ściągać od producenta :)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

A weź zrób tak

1.  
  2. Włącz
  3. File -> new -> project
  4. Win32 Console Application
  5. Next
  6. Empty project
  7. finish

RAsfepN.png
Opublikowano