Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Nieogarniety I Nieznajacy Regulaminu Mod Demonical

Konserwa-Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym złożyć skargę na moda Demonical z powodu free banu na 2-3 osoby .... między innymi adehade(za nic) jakiegoś wipa( za nic) i lubu który powiedział że idzie poprzeglądac forum o minecrafcie .........i za to dostał perma od nieogarnietego adma Demonicala. Prosze o zdjęcie banów tych osob zdegradowanie demonicala do zwyklego gracza i nigdy więcej go na moda . Pozdro Konserwa

Opublikowano

Potwierdzam .

Kokosz proszę o wywalenie tej osoby z moderatorów bo przez takich neo kidów serwer pada.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Hehe nieźle zmyślasz :PP Jakieś dowody ? Endymion ma ub bo xenex mi pisał, że to było przez przypadek lubu zresztą też. Adehade dostał za reklame konkurencyjnego forum (za to można dostać warna na tym forum).

@osheemt2

Neo kidem jesteś ty gówniarzu. Nie znasz mnie więc nie gadaj głupot. A może wejdziesz na tsa i pogadamy ?

Opublikowano

tak tak =)

demonic wes ty się ogarnij troszke.

ty synek kur...

Niech kupie mikro to cie mamusia nie pozna;f

sygnaaa.jpg

Opublikowano

Nie chciałem pisać tego ale.. jak widzę posty demonicala -_-. Co prawda to prawda pomyliłem się, ale to było coś typu zapytania czemu poprzednia osoba dostała bana skoro szła na stronkę mycrafta -_- . Następnie xadehade dostał bana za to, że udowadniał o mylności demonicala. No eh..

ot19nl.jpg

baner6.gif

Opublikowano

Demonical robil wszystko regulaminowo. Sprawa wyjasniona. Temat do zamknięcia.

@OsheeMT2

Po 1 uzywaj opcji edytuj.

Po 2 Zamknelem temat ?, chcialem zapobiec niepotrzebnemu spamowi jak twoj post , wiec zasugerowalem zamkniecie.

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

a ty jestes do zamykania tematów?: )

Raczej nie.

sygnaaa.jpg

Weteran
Opublikowano

Opanujcie się, bo zaraz nikt z was nie będzie miał rangi.

Pieprzycie jak stare dziady, nic nie osiągniecie pisząc takie bezcelowe posty, ogarnijcie się i wracajcie na serwer.

xAdeHade, demonical robi bardzo dużo cuboidów i jest dłużej na tym serwerze niż ty, więc chyba należy mu się jakiś szacunek i na odwrót...

Opublikowano

Może robi wiecej cubów ale ciekawe jak on jest na serwie rano to wogle nie odpisuje innym graczą?

sygnaaa.jpg

Opublikowano

Bana dostałeś za reklame innego serwera, jak demonical wspomniał. Teraz wiadomo kto nie czytał regulaminu, OsheeMT2 i Ty jesteś/byłeś moderatorem ? Nie znając regulaminu ...

Reklama innego serwera, fora itp - Ban 4Ever

Poza tym demonical jest od początku tego serwera nie wiem czy grał wcześniej ale moderatorem jest długo i jest dla mnie jednym z najlepszych modów.

Demonical dla mnie jest następny w kolejce do posady Glob. Moderatora na serwerze bo jak ViruS i Xaulin ciężko pracuje i zasługuję na tą posadę.

Nie wiem czy może być więcej Glob. Modów i nie ja zdecyduje czy nim zostaje jest to tylko moje zdanie.

Oshee, tobie to się wydaje że jesteś najlepszym modem bo miałeś serwa i dostałeś moda od razu. Nawet cuba nie potrafiłeś założyć, nie znasz regulaminu.

Hah jeszcze unbana dostać znowu ktoś złamał regulamin, jak ma być dobrze jak ktoś kto ma dostać perma dostaje ub...

Ja od xAdeHade nie chciałbym cuba bo by jeszcze krzywo zrobił albo coś innego i za naprawę cuba bym musiał pewnie dopłacić.

xAdeHade ja widziałem co to robiłeś jednego cuba zrobiłeś i wielki bohater a potem przez 3h po spawnie latałeś i się obijałeś albo w ProWille AFczyłeś.

demonicalowi należy się szacunek, to ty jesteś gówniarzem, bo na serwie jesteś modem 3dni, a już kozaczysz do Moderatorów którzy są tutaj od 3 miesięcy.

Radzę ci się zastanowić nad tym co robisz, bo jak szybko moda dostałeś tak szybko go stracisz. Chociaż co do tego to pewny nie jestem ...

Opublikowano

NuBen

Wes przeczytaj temat może Xaulina który napisał ''post''

ze to nie jest reklama tylko informacja dla tej osoby.

i co ze jest najdłuzej?

Chyba to nie z walnia go z regulaminu.

sygnaaa.jpg

Opublikowano

Idz się naucz pierw polskiego jak

Pisać poprawnie reklamy

a pózniej pisz tu w tym temacie.

sygnaaa.jpg

Opublikowano

ehh znów zamulil i dwa razy dał.

sygnaaa.jpg

Opublikowano

ViruS to nie była reklama tylko wyjasnienie a chyba strona mycraft.pl to jest strona informacyjna ?: )

a strona mycraft.pl/forum to strona serwera.

a Lubu za to ze napisał ze idzie zobaczyc na strone mycraft.pl zobaczyc nowości to dostał bana.

a nie napisał ze idzie na tamtego serwa ..

a ja Tą osobe zaczełem jej mówic ze mycraft.pl to strona informacyjna.. a nie serwerowa nie wiezysz zobacz.

sygnaaa.jpg

Opublikowano

ViruS, Proponuje zamknąć ten temat i tym co zasłużyli na kare dać bana.

Regulamin to regulamin, ten nowy obowiązuje od 30.04.2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...