Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowy W Toku!

irzoss8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś "rozmowy w toku" był normalnym programem , można było się z niego wiele dowiedzieć , omawiane były normalne tematy.

Teraz?? cały czas widzę jakiś wariatki... opowiadające same brednie

1303589498byrevolted500.jpg

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ten program jest reżyserowany.Płacą Kretynom inaczej tych ludzi nazwać się nie da i opowiadają takie historie z dupy wzięte.

Komu by chciało się słuchać że dzieci straciły obojga rodziców i muszą iść do domu dziecka.

Lepiej pierdolić głupoty o pojebach którzy mają x--tysięcy kolczyków , żonach które zdradzają mężów pokazują się w TV i myślą że nikt Ich nie rozpozna...I setki innych debilnych historii.

Jeden wielki FAIL

Opublikowano

Moja kolezanka tam byla i podobno dali jej scenariusz, gdzie miala wszystko napisane co ma powiedziec. Pewnie to prawda ;d

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Za moich czasów, to była piękna historia miłości - np mąż złamał kręgosłup na budowie i żona się nim opiekowała itp itd

A teraz jak takie rzeczy widze, to mnie krew zalewa. Ale TV ustawia programy pod ludzi, więc poniekąd sami jesteśmy sobie winni.

Opublikowano

Wszystko robią dla oglądalności.Może niektórzy ludzie przestali to oglądać, ci zauważyli spadek oglądalności i zaczęli wynajmować "aktorów" do pojebanych historyjek zamiast zapraszać normalnych ludzi by zwiększyć oglądalność.Taki jest właśnie show-biznes :) .Liczy się dla nich tylko kasa. Smutne...

qsHVsoT.png

Opublikowano

Większość facetów w tych programach ma peruki wąsy itp i wyglądaja jak z PRLu :D a na tej stronce "w toku" dojebany jest Maciek tzn jego wygląd :D

Dziewczyna na 2 stronie Klaudia 16lat wygląda na 30 pare lat :D

Opublikowano

tumblr_lkbt0d11Ye1qj7l9mo1_1280.png?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1304489906&Signature=F7RdrhFavN99pwPXULyAohC76aY%3D

:D

No dla mnie zaczyna to być podejrzane, zakładają peruki, robią jakieś dziwne tematy, i powoli to jest chyba, rzeczywiście kręcone pod TV.

Aczkolwiek, nie byłem tam (i nie zamierzam :D), więc nie mogę za dużo mówić.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...