Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Była Wasza Reakcja Na Awarię Psn?

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe pytanko.

Zachowaliście anielski spokój, czy dostaliście ataku furii? ; D

Poniżej 2 filmiki prezentujące oba przypadki reakcji.

Anielski spokój (taki mały anielski spokój z piciem napoju):

Oraz tzw."Rage Mode" który rozwala do bólu:

http://www.youtube.com/watch?v=aieMbyVv2U4

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Kiedy psn dzialal wychodzilem na dwor itp...

teraz jestem chory i juz od tyg psn off -.- wkurzylem sie bo gdy potrzebuje pograc to ni ma xD

Ale jest Metin2 ^^ i muza ; ooo

Opublikowano

Moja reakcja - Po paru razach próby zalogowania się reset rutera, potem HIPER WKURW, dlatego, że kupiłem sobie właśnie Killzone 3 i nie dało się pograć a potem z czasem się uspokajam ale codziennie sprawdzam status PSN na ich stronie...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja jak zobaczylem ze nie dziala to mowilem sobie, ze pewnie jakas rutynowa kontrola/konserwacja wiec mowie eee jutro bedzie dzialac

Wracam na 2gi dzien po ciezkim dniu chce odpalic partyjke ze znajomymi w Killzone 3 a tu dupa ;/ PSn off, no to wbilem na stronke konsolowa (www.ppe.pl) patrze a tam news ze PSN ma awarie i ze wszystkie znaki na niebie wskazuja na atak z zewnatrz.

No to wtedy wnerw niesamowity, bo jacys frajerzy, zwyklym ludziom chcacym sie zrelaksowac po przepracowanym dniu odebrali te przyjemnosc.

Moje podejscie(reakcja) do tego na dluzsza mete byla polowiczna, z jednej strony fajnie bo moglem nadrobic zaleglosci np w nowych filmach i porobic inne ciekawsze rzeczy no a z 2giej wkurzylem sie bo nie mialem kontaktu z dobrymi znajomymi z PSN.

Opublikowano

Kupilem xboxa

Tak? Bo ja myślałem ,że kupiłeś Ursusa 360 19.12.2010

09.10.2010 - Lenovo ThinkPad T61 . Zlamany na pol . Nowy na ubezpieczeniu >.>

13.11.2010 - PS3 80 GB YLOD

15.12.2010 - iPhone 3G iOS 4.2.1 32 GB Baseband 6.15.00 Jailbreak crash . Dead Forever.

19.12.2010 - New Xbox 360 Slim 250 GB . Trzeba sprawdzic klocka teraz.

22.12.2010 - iPhone 4 . Fajny ale cegla

03.13.2011 - iPhone sold - Line 6 75 wat .

Moja reakcja:

Na początku gdy to usłyszałem myślałem ,że mnie rozk..wi ,a jak dosłyszałem ,że mam czekać do końca maja to myślałem ,że się zabije.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

PSN nigdy nie bedzie platne, platne są tylko usługi PlayStation@PLUS i mozliwosc kupowania gier, gry demo za darmo ściągasz ale pełne wersje musisz kupic PSN nigdy nie bedzie platne bo sony straci użytkowników

RMCF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

XBOOOOOOOOOOX360 JEST NAJLEPSZY I ZADNE ANNONYMOUSY NIE PRZEJMA KONTROLI NAD XBOXEM XBOX ZAWSZE BEDZIE O KROK DO PRZODU ;] POWO DAWAJCIE MINUSY ALE TO CZYSTA PRAWDA I NIE SPAMUJCIE MI TUTAJ ZE JESTEM HEJTEREM CZY COS ;] SAM MAM PS3 I UZYWAM TYLKO WTEDY KIEDY NA XBOXIE GOLD Account mi sie skonczy ;D . Pozdro

169048.jpg
Opublikowano

Wiesz nie każdemu starzy wykładają kasę na zawołanie. Są dzieci które żeby mogły sobie kupić jakąkolwiek grę muszą zapierdalać na jakimś polu zbierając truskawki...Pozdro za podejście dziecko

Opublikowano

XBOOOOOOOOOOX360 JEST NAJLEPSZY I ZADNE ANNONYMOUSY NIE PRZEJMA KONTROLI NAD XBOXEM XBOX ZAWSZE BEDZIE O KROK DO PRZODU ;] POWO DAWAJCIE MINUSY ALE TO CZYSTA PRAWDA I NIE SPAMUJCIE MI TUTAJ ZE JESTEM HEJTEREM CZY COS ;] SAM MAM PS3 I UZYWAM TYLKO WTEDY KIEDY NA XBOXIE GOLD Account mi sie skonczy ;D . Pozdro

Dla twojej wiadomości XBOX Live stało się płatne właśnie po poważnym ataku, no ale zapomniałbym- wtedy to pewnie jeszcze kurwa mówić nie umiałeś. :)

Jak ja nie znoszę takich ludzi...

Opublikowano

Pierwsze co mi przyszło namyśl to że jest po prostu jakaś przerwa w działaniu PSN bo kilku minutach na stronach internetowych dowiedziałem się że doszło ataków na sieć PSN głównym moim zmartwieniem było że na moim koncie było wpłacone około 168zł po przywróceniu PSN wszystko było na swoim miejscu . przez okres nieobecności PSN bawiłem się na drugim PS3 ( FAT ) w hacking :)

random.jpg

Opublikowano

Neutralnie to odebrałem, bo przecież jest jeszcze tryb singleplayer w grach, nieprawda?

reklama forum

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra ogarnijcie ja juz nie pamietam kiedy takiego posta pisalem a wy sie wypowiadacie ciagle :D aa i

"hokage masz ps3? haha smieszne pewnie zbierales cale zycie na xklocka " stary prosze cie jestes zalosny tym co napisales u mnie ps3 kosztuje 150 $ a xbox360 129 $ takze nie wiem jaki masz problem lol nie chwale sie cena tylko mowie ile taka konsola kosztuje i to nie jest jakies nie wiadomo co lol .

169048.jpg
Opublikowano

Dobra ogarnijcie ja juz nie pamietam kiedy takiego posta pisalem a wy sie wypowiadacie ciagle :D aa i

"hokage masz ps3? haha smieszne pewnie zbierales cale zycie na xklocka " stary prosze cie jestes zalosny tym co napisales u mnie ps3 kosztuje 150 $ a xbox360 129 $ takze nie wiem jaki masz problem lol nie chwale sie cena tylko mowie ile taka konsola kosztuje i to nie jest jakies nie wiadomo co lol .

patrzysz na daty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...