Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urths

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Visual bug? Panie moderatorze, minecraft jest jeszcze mocno zbugowany, jak moderator mysli czemu to jest wersja beta? Notch oficjalnie przyznaje iz z kazdym patchem redukuje ilosc bugow. Najwyrazniej tego jeszcze nie naprawili. Widac iz na kazdym zdjeciu stoje o jedna kratke do przodu niz rzeczywiscie.

PS

A wogole jest taki cheat?

Opublikowano

W ogóle są takie hacki? A jak są to u nas działają? Bo podobno coś blokowali, a osobiście to nic dziwnego ja często widuje takie osoby w ścianach jeśli chcecie mi powiedzieć że przez to można banować to ja mogę latać i robić screny i w kilka dni nie będzie tu grał nikt oprócz mnie, adminów i modów.

Poza tym cała sytuacja działa się przy mnie i nic takeigo nie robił, to był tylko visual.

I jeszcze jedno, jak ma te hacki to po jaką cholerę używał by ich właśnie przy adminie?

I dlaczego na każdym screnie stoi dokładnie 1 kratkę do przodu niż tam gdzie się da.

.

Opublikowano

ZerV mówi ze ma haki to ma .

Wiec moderator ma zawsze racje.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Jakoś już ktoś dostał odszkodowanie za nie należącego mu się bana.

... to zerv niech sam przyzna czy na ostatnim screnie, urths nie stał 1 kratkę w ścianie a potem po wykopaniu dziury przesunął się o jeszcze 1 kratkę.

Edit: Czyli że mod może każdego banować co mu się nie podoba bo ma zawsze racje?

Ale poczekaj nigdzie nie pisze w o tym w regulaminie? Czyżby mod nie znał regulaminu?

.

Weteran
Opublikowano

xAdeHade, mylisz się każda ranga ma swoje prawa/obowiązki opisane w regulaminie, administrator to nie moderator.

To nie cheat, UnBan, czasami takie błędy występują, nie wyrządzają szkody dla serwera.

Opublikowano

Up ale Moderator jest oceniany prawie jako Administrator.

Zamknijmy temat i tyle Oo..

Każdy może sie pomylić chyba?

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Nie MODERATOR należy do administracji, ale nie jest Administratorem więc wszystkie twoje posty oshe są bezcelowe i wynikają z nieprzeczytania/ nie zrozumienia regulaminu. (co według mnie nie jest dopuszczalne dla osoby która ma moda)

To tak jakby powiedzieć że woźny to też dyrektor i ma takie same prawa? Bo obydwoje nalezą do personelu szkoły?

.

Opublikowano

Przepraszam za kłopot, nigdy takieg oczegos nie widziałem.

Normlnie za nim szedłem a on na skróty leciał przez wszystie sciany ;>

Sygnatura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...