Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam mały problem jaką postać kupić za 3150( za normalną kasę ,która się zdobywa w grze)

Najlepiej by mi pasowała postać ,która wali z daleka i jest dosyć pancerna.Coś w stylu Brenda lub Kog'Maw . Pierwszy raz będę kupował postać więc mam dylemat , która postać będzie najlepsza by kasa nie przepadła . Mam 8 lvl ,więc może to też ma znaczenie , którą postacią najlepiej grać.

Piszcie i proponujcie za odp. będą + siki chyba ,że ktoś woli - siki

Opublikowano

Graj tą postacią którą uważasz że najlepiej grasz i zbieraj IP do 6400 i kupisz sobie Jax nim ogarnij i graj dużo Normal-i zbierasz wtedy IP musisz zbierać je do 20 lvl powinieneś zebrać wtedy +10k IP i kupujesz Runy Tier 3.

@Edit

Sorry fakt Tier 3 widocznie źle nabazgrałem...

Leśny thx łap +.

Opublikowano

Nie próbuj tylko tak zrób ja zrobiłem taksamo jak jest wyżej napisane i na chwile obecną ogarniam Cho'Gath na 75% Runy mam pełne i 9 postaci ( bez cho ) kupionych ( Razem z Cho mam kupionych 10 w tym 1 za 6400 Renekton też potężna postać lecz szybko sie nudzi ).

Opublikowano

Taaa Jax jest silny i można go robić na 3 sposoby w Ap, Ad albo w hybryde na każdej opcji wykręcasz duże dmg i całkiem mocnego tanka. A co do tych run to nie tier 1 bo to najbardziej badziewne runy tylko tier 3 i przeciętnie kosztują on wszystkie (cały komplet) ok. 20k IP

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Szkoła jest jak kurnik, chodzę bo są jaja :P

• 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

"Kup Katarine bo dobry skrypt w BoL'u jest."

Grałem na tym skrypcie i buguje sie czasami poza tym jaka jest przyjemność z gry grając na botach itp.

Edytowane przez LajtowyHere
Opublikowano

Graj tą postacią którą uważasz że najlepiej grasz i zbieraj IP do 6400 i kupisz sobie Jax nim ogarnij i graj dużo Normal-i zbierasz wtedy IP musisz zbierać je do 20 lvl powinieneś zebrać wtedy +10k IP i kupujesz Runy Tier 3.

@Edit

Sorry fakt Tier 3 widocznie źle nabazgrałem...

Leśny thx łap +.

Wtf, od kiedy Jax kosztuje 6400?...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...