Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić Xboxa Czy Ulepszać Pc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście na moim miejscu zrobili?Kupili xboxa za 1k(mam TV 37') i nie grali w diablo 3 ani wiedźmina 2, które są moim priorytetem i męczyć się z graniem na padzie(gram parę dni i nie umiem w killzone 2 na najłatwiejszym poziomie przejść pierwszej misji :P ) czy pc, który wychodzi dużo drożej ale znowu pogram we wszytko i z większą przyjemnością?

Mój komputer to:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz

2 GB RAM DDR 2

karta geforce 8600GT

Za xboxem przemawiają unikatowe tytuły tj. np. Red Dead Redemption czy L.A. Noire, które na PC nie wyjdą nigdy i xbox jest tańszy. PC - Wiedźmin premiera 17 maja a na Xboxa za rok, tak samo Diablo 3 PC sierpień 2011, a xbox 2012. No sam już nie wiem :mellow:

Opublikowano

Xbox zdecydowanie do gier- zależy jakie lubisz.

PC podstawa, xbox zabawa.

Osobiście ulepszałbym lub kupił nowego pc, ale jak na pewną kwotę, XBOX będzie lepszy.

Opublikowano

Diablo 3 na X360 w 2012? Myślałem,że razem z PC konsolowe wersje wychodzą :O.

Kupuj Xboxa. Kompa nie masz najgorszego, a na X360 są lepsze gry i lepiej się gra (np. w samochodówki czy gry sportowe).

No i jeśli x. jest na gwarancji i się zepsuje, przyjeżdżają z komisu, zabierają, rozwalają i dają nową w 24 h ;]

Opublikowano

Diablo 3 na X360 w 2012? Myślałem,że razem z PC konsolowe wersje wychodzą :O.

Kupuj Xboxa. Kompa nie masz najgorszego, a na X360 są lepsze gry i lepiej się gra (np. w samochodówki czy gry sportowe).

No i jeśli x. jest na gwarancji i się zepsuje, przyjeżdżają z komisu, zabierają, rozwalają i dają nową w 24 h ;]

No właśnie, mówisz samochodówki, gry sportowe, mnie interesują tylko crpg i fps.

Opublikowano

No to chyba już mam odpowiedź - PC, bo gry rpg wychodzą wcześniej, a w FPS się lepiej gra i mi :) Dzięki wszystkim za odpowiedzi. ;)

Opublikowano

Haha fajne że ktoś zapytał o to, stałem przed tym wyborem pare tygodni temu i wybrałem xboxa, do tego kupilem se tv 32 full hd + kabel hdmi do xb. Przeanalizowałem sobie za i przeciw PC i Xboxa i jednak na pc w końcu wyjdą nowsze gry i za 3 lata znów nowy komp potrzebny, na Xboxie za to będą wychodzić ciągle i nie mogą mieć lepszych wymagań ;d. Teraz śmigam sobie w CODa 7 na padzie na początku nie ogarniałem też, ale z czasem się przyzwyczaisz i jeszcze lepiej niż na kompie się gra - kładziesz się na łóżko pad w rękę i do dzieła. Polecam Xboxa

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

PC't oczywiście, Xbox powoli wymiera, tak jak i każda z konsol obecnej generacji, za te 1000zł ulepszysz sobie komputer, że gry z 3 lat w przód na pewno będą działać(wątpię czy ktoś zrobi grę, która będzie miała większe wymagania niż Battlefield 3, przynajmniej na razie, ale i tak nic tego nie zapowiada).

Jeżeli kupisz XBox'a, to wiedz, że XBox wymrze, gry nie będą już na niego wychodziły za często, a ty będziesz się nudził i będziesz musiał zbierać kasę na nowego kompa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

XBOX. Na konsolach o wiele przyjemniej się gra niż na PC.

Kwestia przyzwyczajenia. Nie skreślaj od razu XBOXa.

1373662483-U83583.png