Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie

IhaHACX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wiesz nie ma takiego szybkiego wbijania lvl 20. Musisz dużo grać. Dawać sobie skille ofensywne (szturmowiec, mechanik snajper) i defensywne [apteczki](medyk).

Sam wbijałem 15 lvl w 5 dni grania (licząc że dziennie do znudzenia po 3-4 godziny). Nie jest łatwo bo z każdym levelem coraz więcej exp-a trzeba nabijać.

Ale możesz wbić 20 level musisz pojąć umiejętność prowadzenia ciężkich pojazdów :) [nie to nie z drzewa, naucz się jeździć APC :) Wtedy do rundę wchodzisz i "expisz" w tym pojeździe. Tak samo w czołgu, bądź jako pro pilot samoloty czy helikoptera.

Jeżeli grałeś w BattleField 2 to masz to ułatwione. Tam było to ciężkie.

2. Najwięcej expa zdobywa: ... ... ... Każda klasa zależy którą grasz najlepiej zdobywa tyle expa jak grasz. Później w miarę zdobywania poziomów, dostajesz kasę i kupujesz (m. in w medyku) Veteran RPK na 1 dzień i kisisz w tę gre. RPK ma ulepszoną celność i zadawane obrażenia. Więc chodzisz i zabijasz do tego jak lubisz używać wspomagaczy to pobierz to :

To jest ukryta treść, proszę

Wh i zawsze łatwiej. Dopóki działa dopóty będziesz widział przeciwników zza ściany.

Zbieram +

A ty -

Opublikowano

Żeby lepiej ex-pić radze grac team play, znaczy drużynowo. Za oznaczenie zniszczonego później pojazdu dostajesz punkty, za naprawę sojuszniczego pojazdu, za leczenie innych, za dawanie amunicji, za defensywne killsy, za ofensywne killsy, za zadawanie obrażeń pojazdom, za asysty. Pomagaj swojej drużynie, to się opłaci.

Do 10-13 lvl leci szybko, na wyższych schodzi dłuuuużej.

sensej87.jpg

Opublikowano

aha dzięki wam za wypowiedzi dostaliście ode mnie po plusie :P

mam jeszcze jedno pytanie da się jakoś zmieniać klasę w trakcje gry ? jest jakiś klawisz do tego czy coś czy tylko przed graniem da się zmieniać klasę ?

dam plusy lub minusy jak kto woli ;p

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

@UP

Plusy :)

W menu głównym najeżdżasz na HOME ZDJĘCIE, z listy wybierasz tego drugiego.

Jest też drugi sposób, mianowicie klikasz na SWITCH SOLDIER i tam wybierasz postać [ZDJĘCIE 2]. Ja mam do wybory Racjonaliste :) i tego hmm.

Do wcześniejszych postów. Prawda, możesz kampić medykiem/szturmowcem na froncie i tylko apteczki/amunicję rzucać.

Zbieram +

A ty -

Opublikowano

Można mieć chyba max 4 postacie (za free), potem trzeba dokupywać sloty.

To było w BF:H, tu jest max 2 "postacie", a dokładasz za chyba 140BattleFoundsów. Czyli max 2 CHAR

Zbieram +

A ty -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...