Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór Konta

_SarD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki dylemat jaką postacią grać.

_SarD_ : Starszy Sierżant 3. Bronie : AWM, K-2, USP Badage : Soldier(C2) Sniper (-) Scout (C1) Assassin(C1) Elte (-)...SWAT...0 Zp , 1k Gp

Czy

Xaturion-PL : SFC 5. Bronie : M4A1, USP Badage : Soldier (B1) Sniper(C1) Scout (C3) Assassin (B1) Elite (C1)....STAR, SWAT... 0 Zp , 400GP....

Ratio itd widać na sygnaturze \/

Dziękuje

Opublikowano

ja Pierdo*e po co zakładacie tak idiotyczne tematy ze nawet tego czytać się nie da ? Wybierz konto które uważasz za lepsze.

Do zamknięcia

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

ja Pierdo*e po co zakładacie tak idiotyczne tematy ze nawet tego czytać się nie da ? Wybierz konto które uważasz za lepsze.

Do zamknięcia

kurw* moze chce kogos rady koles wez sie ogarnij bo zal mi takich jak ty uwazasz sie za bossa .....

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś patrzeć raczej na to, które z tych kont posiada bronie, które lubisz i chętnie grasz. Jeżeli w koncie pierwszym posiadasz tak samo "podobające" Ci się bronie, to rozwiązanie jest proste. Rzut monetom. Jeżeli wypadnie reszka, to wybierasz konto pierwsze. Jeżeli jednak orzeł, to konto drugie. Jak wybierzesz i jak postąpisz, to tylko twoja sprawa i decyzja. Jednak pamiętaj, jeżeli masz zamiar grać jednym z tych kont już cały czas, to bardzo dobrze się zastanów, które wybierasz.

Jeżeli już wszystko wiesz, to napisz 3 wyrazy: "temat do zamknięcia"

FyvzeeY.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...