Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine Jednak Istnieje ?!

kieryczek1234

Rekomendowane odpowiedzi

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Znowu jakiś... brak słów to nie istnieje! notch potwierdził!!!.

Admin Cienia
Opublikowano

Niedobrze mi się robi jak czytam ciągle na forach te bzdury o Herobine. kieryczek1234 ktoś da foto/video montaż, a Ty od razu wierzysz. Pamiętaj, że Herobine to mit.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@ kieryczek1234

Przed założeniem nowego tematu użyj opcji szukaj.

a co do zdjęcia każdy może zmienić txt zombie na herobrine

4.png

Opublikowano

Ja pier*ole, w alphie też go nie było! Nigdy go nie było, jak czasem widzę takie tematy to mi się srać chce, nie wiem jak można być takim debilem, aby wierzyć w ducha, który wszedł do gry.

Zbieram plusy!

Opublikowano
Ja pier*ole, w alphie też go nie było! Nigdy go nie było, jak czasem widzę takie tematy to mi się srać chce, nie wiem jak można być takim debilem, aby wierzyć w ducha, który wszedł do gry.

hah jesteś mmoim Mentorem żart a teraz na serio drogi kolega kubek299 Napisał już więc nie powinno być spamu.

Owy duch nie istnieje i istnieć nie będzie osoba która wierzy w "Ducha" Niech przejdzie się do psychiatry albo nich na kilka dni odejdzie od komputera. Wszelkie takie wymysły, podmianki są srawką osoby ("nie wyżytej,Chorej albo co gorsze Noobem")

Opublikowano

Raport poleciał za tworzenie tematu, który już istnieje.

http://www.mpcforum.pl/topic/317441-herobrine-prawda-czy-mit/

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

posłuchajcie jak podmienisz skórkę (skin) zombie to pamiętajcie że on ma podniesione ręce i wydaje odgłosy a herorine nie wydaje odgłosów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...