Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikacz Myszki

Sylwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje programiku ktory bedzie klikałl w jedno miejsce np co sekunde w l2, probowalem z paroma programami głównie z programem klik0r ale klika na pulpicie ale w grze juz nie, a u kolegi dziala, a w innych albo ten sam efekt albo mnie z gry wywala. Może ktoś zna odpowiedni program, albo co zrobić z tym klikorem zeby mi tez dzialal?

Opublikowano

mouse recorder jakos tak sie programik nazywa

nic z tego, ten program tak samo klika po za grą ale w grze juz nie. Kolega byl u mnie dzisiaj i cos probowal ale u niego dziala a u mnie juz nie.

Ma ktos jakis pomysl dlaczego? moze jakies uaktualnienia sa potrzebne?

Opublikowano

tu chodzi o to zeby klikał res'a, ale problem jest jeszcze inny bo nawet autokomp nie działa no i nie wiem dlaczego, tzn. w windowsie dziala ale w l2 juz nie

Opublikowano

Ogarnij program:

Macro Recorder

mi to lajtowo dzialalo, tylko ze niestety mialem trial'a :/

Miałem pełną wersje polecam programik , może masz jakiegoś hujowego win 7

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie rozumiem co może być nie tak, kurcze, nie wiem, może ustaw, żebyś miał l2 w oknie (alt+enter) i żeby Ci kliknął na początku na ramkę, tamtą u góry.

Ja nie mogę uwierzyć, że Ci to nie działa, takie programy nie "wychwytują" programów, tylko klikają tam, gdzie im kazałeś, wykonuje dokładnie takie same ruchy, jakie mu nagrałeś, więc jeszcze raz powtarzam, że to jest po prostu nie możliwe ;p

Żeby to nie był offtop, to 3ci raz powtórzę moją regułkę: przetestuj Macro Recorder >_<

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...