Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Soccerstar

Carlos_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od 2 dni gram w soccerstar.pl i mam pytanie a nawet 3.

-Są jakieś sposoby na pieniądze wirtualne ? tz. np. na paypal albo coś takiego żeby mogło sobie kupić gwiazdki.

-A jak np. będę miał 50 poziom popularności to będę mógł np. za prace cały czas dostawać gwiazdki ?

-A czy są jakie boty ? ( widziałem mnóstwo postów ( tematów ) i pisali ze niema.

EDYTUJE Zle zapytalem Mialem na myśli że za free pieniadze na paypalu lub innym wirtualnym "servisie" Plusik polecial

A ten "Bot" to keylogger ;]

Opublikowano

Człowieku, myślisz, że będziesz miał 50 poziom popularności? Ja na 17 dostaje okazyjnie gwiazdkę, max. 300 monet i mało popularności dostaje. Botów/hacków raczej nie ma. Gwiazdki możesz kupić PayPalem, chyba niedawno dodali taką opcje.

24g95xl.png

by

Baksiu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

MAM TAKIE PYTANIE CZY JEST MOŻLIWOSC PISANIA DO WIELU GRACZY NA RAZ JEŻELI TAK TO W JAKI SPOSÓB SIĘ TO ROBI

ZA POMOC DZIĘKI Z GÓRY

MAM TAKIE PYTANIE CZY W SOCCERSTAR JEST MOŻLIWOSC PISANIA DO WIELU GRACZY NA RAZ JEŻELI TAK TO W JAKI SPOSÓB SIĘ TO ROBI

ZA POMOC DZIĘKI Z GÓRY

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...