Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Earn G1 Credits

mic0ud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na stronce gamersfirst.com kliknalem w reklame na ktorej pisalo : Earn G1 Credits. wszyscy chyba ja maja.

z pomoca translatora i mojej wiedzy na temat jezyka angielskiego domyslilem sie ze chodzi o zarabianie G1 kredyow. czy ktos juz zarabial na tym i jak sie to robi???

post-33180-1239913573_thumb.jpg

Opublikowano

Dostaniesz jakąś tam ilość kredytów, kiedy wypełnisz polecenia napisane pod obrazkiem po kliknięciu na ten obrazek.

Np. Masz tam napisane: 832 G1 Credits awared when user submits credit card info.

Czyli dostaniesz te 832 G1 kredytów kiedy podasz na tej stronie info o swojej karcie kredytowej (o ile dobrze rozumiem).

To są te strony płatne. Jeśli chcesz mieć kredyty za free to wypełniaj te "free" strony.

Poszukaj tam zakładki "Free" albo coś takiego.

Nie jestem ci w stanie powiedzieć dokładnie, bo nie mogę się zalogować na G1.

Opublikowano

niestety tych reklam na free jest bardzo mało albo wogóle ich nie ma zmieniałem IP na amerykańskie było dużo ale i tak coś pisało że coś tam coś tam Area...

super partia kurwo

Opublikowano

tak żebuy korzystać z tych stron trzeba być amerykańcem bo się pokazuje że oferta nie jest dostępna w twoim kraju...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Omg ale napisałem proxy nie IP ściągnołem tego hotspota i co nic nie widzę więcej reklam miałem tylko Anonymizer taki program i było dużo więc...

super partia kurwo