Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwny Problem \Device\Harddisk1\DS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dość nietypowy problem. Otóż gdy włączam już priva i loguje się pojawia mi się okienko na którym pisze: "W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji \Device\Harddisk1\DS5". Pierwszy raz można to ominąć, ale kiedy wybieram postać i pokazuje się okno ładowania znów mi wyskakuje ten błąd! Lecz tym razem trzeba wyłączać metina. Czy ktoś może mi pomóc?

Opublikowano

Nie jestem modem ani kid ale lubię się w nich bawić ;)

Takie pytanie zadajemy tutaj :

http://www.mpcforum.pl/forum/175-metin2-tworzenie-serwerow-prywatnych/

@Topic

:>

Zrób serwa od nowa. Ja tak myślę, choć nie jestem prorokiem ;x

Zapytaj tam, gdzie Ci podałem :>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@Up

Witam. Mam dość nietypowy problem. Otóż gdy włączam już swojego priva i loguje się pojawia mi się okienko na którym pisze: "W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji \Device\Harddisk1\DS5". Pierwszy raz można to ominąć, ale kiedy wybieram postać i pokazuje się okno ładowania znów mi wyskakuje ten błąd! Lecz tym razem trzeba wyłączać metina. Czy ktoś może mi pomóc?

No to twojego czy nie?

Opublikowano

Tez tak miałem, lecz tylko przez chwile. Właczyłem jeszcze raz metka i działało. Lecz ja miałem taki problem z globalem, dokladniej z Pl'em ;). Sprobuj sciagnac metka od nowa, privka wgraj tam jesczze raz. Moze pomoze ;)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

otórz tak sciągnolem nowego metina 2008 zainstalowalem wrzucilem priva i i tak wystepuje ten sam blad - komputer prosi o Dysk . Nawet jesli zresetowalem komputer to i tak pojawia sie ten sam problem ;/

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolego oto proszę ciebie bardzo jedyny sposób na wyłączenie tego komunikatu

1. Wchodzisz w "START" i potem "Uruchom"

2. Wpisujesz "msconfig" i klikasz uruchom

3. Wchodzisz w sekcję uruchamianie i odznaczasz proces gttask.exe [ czasami pisze QTtask.exe ]

4. Klikasz ok i restartujesz kompa

5. po uruchomieniu wyskakuje komunikat. Zaznacz "nigdy więcej nie pokazuj przy uruchomieniu" i klikasz ok

Już

Powodzenia

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Problem się pojawia tylko wtedy gdy literę dysku d: ma nośnik wymienny po prostu trzeba zmienić literkę dysku i po problemie.

Co do zmiany wystarczy po googlować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...