Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciagnolem sobie EpicBota z oficjalnej strony i mam przy tym jedno pytanie czy ten bot z RSbots.com jest taki sam jak epicbot?

I mam pytanie czy można ustawić bota tak by mi sam expil (czy będzie potrzebny skrypt) jak tak to jak to zrobić, jadl i zberal loot (reszta niekonieczna tylko exp ważny)

Opublikowano

Otóż potrzebujesz skryptu napisanego w javie (nie polecam samemu pisać lepiej wykorzystać czyjś skrypt).

Wydaje mi się ze epicbot ma jakieś podstawowe skrypty w sobie, poszukaj w nich a jak nie ma to ci go odradzam bo jak tego nie ma to pewno brak mu niektórych funkcji jakie ma Rsbot.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

skrypt scigasz z powerbot.com ale stronka off narazie

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

skrypt scigasz z powerbot.com ale stronka off narazie

Stronka Działa .

Tak ściągasz scrypt ale żeby natrafić na jakiś dobry który nie wyłącza sie po 15-30 min i chodzi do banku po food itd .. , To Trzeba troche poszukać .

Opublikowano

polecam ci jesli masz jeszcze epicbota, free fighter, ustawiasz żeby bił krowy a w loot wpisujesz Cowhide i bones i tak w kilka h miałem staty 30 bez misji + około 1k cowhide i 1k bonesów co dało mi kase ponad 150k

jeśli masz RSbota i konto takie juz lepsze polecam ci szukac na mpc lub powerbot.org ale własnie jak kolega wyzej mówił trzeba cierpliwości, jeszcze gdy by był TUT o tym jak pisać skrypty było by mało spamu o skryptach ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X