Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam zamiar , studiować programowanie , tylko nie wiem jaki program wybrać c++ , delphi czy co ? Chciał bym pisać cheaty , najbardziej zależy mi na CrossFire ewentualnie Combat Arms , ma ktoś jakieś tutki z tym powiązane ?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

po pierwsze c++ to jezyk programowania a nie program..

jezeli chcesz zaczac cokolwiek robic w tym jezyku to sciagnij visual studio net 2005 lub 2008 to jest program który używają koderzy do tworzenia czitów do gier..

proponuje jeszcze zapoznac sie z asemblerem(jezyk) i ollydbg(program) oraz cheat engine(program)

daje ci jakies pół roku ( jak jestes napalony:) ...) i masz swojego pierwszego czita do swojej gery:)

i prosze zmien swój avatar bo to po prostu nie smaczne a wiesz mi wiele dzieci tu zaglada

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

@up

visual studio net 2005 lub 2008 to jest program

To nie jest program tylko (z wikipedii)

Microsoft Visual Studio to zestaw narzędzi programistycznych (IDE)

@top

Jeśli miałbyś się zagłębiać w Assemblera na tyle żeby go zrozumieć, to zajęłoby Ci to conajmniej 10 lat. Oczywiście 10 lat ciężkiej nauki. Programiści uczą się asma całe życie. "język" ten ewoluuje razem z procesorami. Musisz wiedzieć co nieco o adresach pamięci. Polecam Ci tutoriale z tego forum i na dobry początek (czyli ogarnięcie szerokiego zagadnienia jakim jest programowanie) Pascala :)

• Dodaj nową pozycję...